Kansitaide Bridge Of Diod
Of Sinners And Madmen
CD
[ Sliptrick Records ]

( 7- )
01. Story Of A Madman
02. Drops Of Rain
03. Back From Limbo
04. The Hammer
05. Clown Of The Seasons
06. Bullies From Hollywood
07. Green Fairy
08. Bad Toy
09. The Cowboy’s Law
10. Ignorance

Italialaisbändi Bridge Of Diod luettelee Of Sinners And Madmen -debyytillään suurimmiksi vaikuttajikseen pitkän listan kovemman luokan tekijöitä Panterasta Megadethiin. Levyltä ei välity Panteran groove, mutta varhaisesta Megadethistä ja Queensrÿchestä oppia on selvästikin yritetty imeä.

Of Sinners And Madmen näyttää vajaan 50 minuutin edestä, kuinka italiaanot eivät yritäkään tuoda kentälle mitään uutta ja ihmeellistä, vaan turvautuvat jo olemassa oleviin resepteihin. Tuloksena on siinä mielessä ärsyttävä levy, ettei se herätä suurempia tunteenpurkauksia mihinkään suuntaan. Onpahan vain useampi kymmenminuuttinen ihan taidokasta, välillä nopeampaa ja välillä hitaampaa semimelodista metallia.

Melodiantajua porukalla toki löytyy, sen kertoo voimakkaasti Queensrÿcheä peesaava Back From Limbo. Soitossa isointa roolia näyttelevät tuplakitarat, joista lähteekin välillä varsin maukkaita riffejä ja melodioita. Ehkäpä Of Sinners And Madmeniä on lopulta kuitenkin helpompi rakastaa kuin vihata.

Levy ei vala kallionvahvaa kivijalkaa Bridge Of Diodin uralle, mutta bändi saattaa vielä jonain päivänä ponnistaa korkeammalle kuin tusinat muut samasta maasta pinnalle pyrkivät bändit.25.12.2017, Samuli Keskitalo
https://www.facebookcom/Bridge-of-Diod-308689469171296/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 772
Palaa »