Kansitaide Like Moths To Flames
Dark Divine
CD
[ Rise Records ]

( 7- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. New Plague
02. Nowhere Left To Sink
03. Shallow Truths For Shallow Minds
04. Dark Divine
05. Empty The Same
06. From The Dust Returned
07. Even God Has A Hell
08. Mischief Managed
09. Instictive Intuition
10. Glimpse
11. False Idol

Metalcore on parhaimmillaan yksi ihanimmista taiteenlajeista ja helposti ihastuttava musiikkityyli. Sen lisäksi metalcore on kenties eniten eripuraa herättävä metallimusiikin tyyli; eihän puritaanisin metallikansa voi suvaita bändejä, joiden miehitys koostuu elämän synkemmistä puolista ja selviytymisestä laulavista H&M:än kansikuvapojista. Mikäli muotilenkkarit ja emo-kampaukset eivät herätä pahaa verta, kannattaa jenkkiläinen Like Moths To Flames ottaa tsekattavien bändien listalle – mikäli siis ennen Dark Divineä julkaistut kolme kiekkoa eivät ole ennestään tuttuja.

Bändi kuuluttaa, että Dark Divine koostuu vain niistä elementeistä, joiden parissa jätkät häärivät parhaiten: viha, aggressio ja melodisuus. Kaikkea tätä levyltä toki löytyy, vaikkeivät paratiisin portit levyn myötä aukeakaan. Jonkinlaista pesäeroa kolmeen ensimmäiseen levyyn on joka tapauksessa havaittavissa, sillä biiseissä kuten From The Dust Returned  ja Nowhere Left To Sink Like Moths To Flames kuulostaa ehkäpä enemmän äskettäin tuoreen levynsä julkaisseelta Asking Alexandrialta.

Levyyn on helppo heittäytyä mukaan ensimmäisellä kerralla ja miksei vielä parilla seuraavallakin sen jälkeen. New Plague enteilee raivokkuudellaan ja metalcoren mallioppikertosäkeellään siitä, että ohiolaiskvintetti olisi toden totta yhdistänyt palapelin palaset oikein. Hyviä ralleja löytyy toki muitakin, kuten niin ikään onnistuneella kertsillä paiskattu Even God Has A Hell, mutta salonkikelpoisten rallien väliin tulee sen verran paljon huttua, että ote lipsuu vääjäämättä.

Raapimalla Like Moths To Flamesin neljän levyn katalogista parhaat palat yhteen käsissä olisi mitä mainioin metalcoreplatta. Yksittäisiä hyviä ralleja löytyy tuhti nippu, mutta levyjen kokonaisuudet tuottavat ongelmia.21.12.2017, Samuli Keskitalo
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
When We Don't Exist
When We Don't Exist
[ CD ]
http://lmtf.merchnow.com/ https://www.facebook.com/likemoths/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 677
Palaa »