Kansitaide Satanic
Architecture of Chaos
CD
[ Brutal Records ]

( 5 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. Mephistophelian
02. World of Chaos
03. Processing the Undead
04. Architecture of Apocalypse
05. Armageddon
06. Systematic Fear
07. Biotech Warfare
08. Tchernobyl 86

Satanic – miten originelli nimi näin vuonna 2017. Tämä vuodesta 2016 lähtien tällä nimellä toiminut bändi ei ole ilmeisesti Metal Archivesista kuullutkaan, mutta eipä kai siinä – sittenhän taas odotellaan mikä bändi nimeä vaihtaa ja miksi. Mikäli "arpaonni" käy tämän yhtyeen kohdalla, harmi ei ole suuri, sillä debyyttilevy Architecture of Chaos on lajissaan varsin keskinkertaista huttua.

Tai ehkäpä jopa hieman alle sen, sillä levy kuulostaa enemmänkin kolmen vuosikymmenen takaiselta soundeineen kaikkineen. Vähemmän hyvällä tuotannolla varustettu levyesikoinen edustaa deathin ja thrashin epäpyhää liittoutumaa epäomaperäisellä otteella. Mukana ovat lähes kaikki lajityyppien kliseet, muttei aivan sillä hyvällä tavalla. Levy onkin lähinnä kiusallista kuultavaa, kun ottaa huomioon bändin iän ja levyn tuotantovuoden.

Biisit etenevät reipastempoisesti, mutta edustamatta kummankaan alajajin ääripäätä. Soitto on ehkä energistä, mutta silti hieman laiskaa. Kappaleet ovat todella epäkiinnostavia perusvetoja olematta suoranaisesti kuitenkaan heikkoja tai ärsyttäviä tupsutuksia. Laulu on karheaa karjunaa jossain örinän ja thrash-huutelun välimaastosta. Nykypäivän mittapuulla jälki on velttoa ja mitäänsanomatonta.

Architecture of Chaos jättää jälkeensä tyhjän olon. Vaikka yksittäiset riffit, biisit tai näiden mitkään osatekijät eivät sinänsä nypi, en keksi levystä lopulta mitään kehaisemisen arvoista. Nimekäkään kun ei voi näin uuden bändin kohdalla ylistää: Satanic-nimellä toimivia bändejä kun on muutama muukin ja vieläpä vanhempia kuin tämä tapaus.

Architecture of Chaos on harvinaisen mitäänsanomaton teos ja kuulostaakin lähinnä ylipitkältä demolta. Lopputulos ei ole surkea, vaan lajissaan täysin merkityksetön.21.12.2017, Serpent
https://satanicthrashmetalgmailcom.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/SATANICthrashmetaltroisrivieres/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 595
Palaa »