Kansitaide Devastatiön
Drink With the Devil
MCD
[ Empire Records ]

( 7 )
01. Drink With the Devil
02. Defilement
03. Reborn Through Fire
04. Raped by God
05. Society Will Die (Tonight)

Belgialaista Devastatiönia pienellä ö:lla mainostetaan "puhtaana" thrash-bändinä, mutta lupaus kannattaa ottaa varovaisesti. Sen verran vahasti tässä löyhkää viinan ohella blackmetalmainen visvaisuus ja paholaisenhenkäys, ettei tämä puristisemmalta rässääjältä välttämättä läpi mene.

Kymmenkunta vuotta kasassa ollut yhtye on tätä ennen julkaissut pari kokopitkää levyä sekä parisen pienempää julkaisua. Viiden biisin mini-cd on kuitenkin oiva täsmäisku tyhjäksi tekevää riekkumista tyylipisteistä tinkimättä.

Riffeiltään meno tuo mieleen lukemattomat black/thrash-yhtyeet, mitä nyt vivahteita on paljon myös perinteisempään Bay Area -tyyliin. Laulun kireä tulkinta sen sijaan on enemmänkin velkaa juuri hybridibändeille. Mieleen nousevat niin Nifelheimin kuin Infernönkin kaltaiset orkesterit. Ei siis mitään uutta taivaan alla, mutta kyllähän kiivas tempo, vinkuvat kitarat ja ärhäkkä ulosanti pitkälle riittävät.

Klassikkoasemasta on tällä kiekolla turha haaveilla, sillä mitään ikimuistoista Drink With the Devil ei pöydälle lado. Vaikka soundit ovat kohdallaan ja meno ärhäkkää, levy tuntuu vähän viimeistelemättömältä. Puutteineenkin se on kuitenkin mukava tuulahdus vanhoja perinteitä kunnioittavaa kaljarässiä – paholaisella varustettuna.17.12.2017, Serpent
https://www.facebook.com/devastation.be/ https://myspace.com/officialdevastation Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 927
Palaa »