Kansitaide Highrider
Roll for Initiative
CD
[ The Sign Records ]

( 6 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Nihilist Lament
02. A Burial Scene
03. Batteries
04. The Greater Monkey
05. Vagina Al Dente
06. Emotional Werewolf
07. Roll Dee Twenty
08. The Rope And The Blade

Ruotsalainen Highrider on napannut täyspitkällä albumillaan näppeihinsä monitahoiset nopat ja loikannut kertalaakista albumin visuaalisessa teemassa lohikäärmeiden ja luolien maailmaan. Nörttimetallista ei kuitenkaan ole kyse, vaan perinteisestä kasarithrashin ja rockin yhdistelmästä sekoitettuna doomahtaviin sävyihin. Välillä bändi kuulostaa vanhalta Exodusilta, toisena hetkenä Kvelertakilta ja kolmantena Cathedralilta.

Yhtyeen äänimaailmaa määrittävät nopeat riffit, 80-lukuinen äänimaailma ja kaiken yllä leijuvat kosketinsoundit, jotka antavat albumille perverssillä tavalla mukavan tunnelman.

40 minuutin mittainen Roll For Initiative on alkuun kiehtova levy jo pelkän soundilmaailmansa puolesta, mutta pidemmän päälle ruotsalaisyhtyeen debyytti ei kuitenkaan jaksa puhutella. Jokin levyssä vain pidemmän päälle uuvuttaa, vaikka kappalemateriaalissa ei varsinaisesti vedetä köli pohjaa raapien.

Roll For Initiative tarjoaa ihan ok tykittelyä. Sääli vain, että viehätys jää lyhytikäiseksi.15.12.2017, Niko Kaartinen
http://www.facebook.com/HighriderOfDoom/ https://thesignrecords.bandcamp.com/album/highrider-roll-for-initiative Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 566
Palaa »