Kansitaide Revolution Saints
Light In The Dark
CD
[ Frontiers Records ]

( 7½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Light In The Dark
02. Freedom
03. Ride On
04. I Wouldn't Change A Thing
05. Don't Surrender
06. Take You Down
07. The Storm Inside
08. Can'T Run Away From Love
09. Running On The Edge
10. Another Chance
11. Falling Apart

Revolution Saints on vanhakantainen voimatrio, mikä tässä tarkoittaa huikeaa taitoa yhdistettynä muusikoiden pitkään ansioluetteloon. Light In The Dark on yhtyeen toinen albumi. Kitaristi Doug Aldrich toteaa Guitar Worldin haastattelussa uutukaisen olevan edeltäjäänsä särmikkäämpi ja raskaampi.

Avaukseen pantu nimikappale vahvistaa arvion. Light In The Dark on räväkkä sävellys, jossa solistin ja rumpalin tonttia hallitseva Deen Castronovo vuorottelee Jack Bladesin kanssa. Whitesnakessa ja Diossa soittanut Doug Aldrich revittelee päälle kourallisen nopeita riffejä.

Alun perin trio oli Frontiers-pomo Serafino Peruginon idea, jota alettiin toteuttaa Alessandro Del Vecchion johdatuksella. Mies tunnetaan noin joka toisesta Frontiersin projektista, joilla hän on säveltänyt soittanut, tuottanut ja tehnyt ties mitä. Hän on ollut mukana jokaisella tämän albumin raidalla, neljättä lukuun ottamatta.

Levyllä on muutama hitaampi kappale, mutta valtaosa materiaalista on rivakasti kulkevaa hardrockia. Etenkin levyn päättävä puolitempoinen Falling Apart on komeaa kuultavaa varsinkin jylhän kitarasoolon ansiosta. Se ei silti ole kokonaisuuden paras. Freedom eroaa joukosta hymnimäisen rytmin ja raamatullisen sanoman suhteen. Aldrich sanoo, että siinä hän haki Phil Collinsin jättihittiä In The Air Tonight.

Tällä levyllä kolmikko kuulostaa enemmän bändiltä. Silti joko huikea ammattitaito tai Del Vecchion tuotantotapa aiheuttavat sen, että Revolution Saints kuulostaa liian täydelliseltä jopa AOR-yhtyeeksi. Ripaus Hurriganesta saattaisi tehdä hyvää.

 

 04.12.2017, Munamankeli
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Revolution Saints
Revolution Saints
[ CD ]
https://www.facebook.com/RevolutionSaints Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 926
Palaa »