Kansitaide Hamka
Multiversal
CD
[ Fighter Records ]

( 6- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. One Way Journey To The Unknown
02. World War III
03. Earth’s Call
04. Hope
05. Inner Conviction
06. Dark Night Falls
07. Seaquest
08. Modern Cowboys
09. Burning Sands
10. The Path Of Pharaohs
11. Orkanian’s Lands
12. Seed Of A New World
13. Multiversal Universe
14. An End On Earth

Jonkinlaisilla lihaksilla paikallista piensuosiota nauttiva ranskalainen Hamka julkaisi kesällä kakkoslevynsä, Battle Beastiäkin muistuttavan Multiversalin. Vaikka levyllä on Sotaelukan aura, ei biisimateriaali ole millään osa-alueella yhtä pitkälle jalostettua ja niinpä lopputulosta vaivaakin keskeneräisyys. Se ei kuitenkaan paista läpi äänimaailmasta, joka on loppujen lopuksi mukavan tasapainoinen. Biisimateriaali ei ole.

Multiversal rakentuu heavy metal -kivijalan päälle, jolle ei kohoa monikerroksisista kerrostaloa, koska rakennuspalikat loppuvat kesken. Biisejä on kaikkiaan 14, eli paitsi, että biisimateriaali alkaa kiertää kehää, ähkykin on taattu. Ranskalaisryhmä tarvitsisi isommat sakset biisimateriaalin karsimiseensa ja loppubiiseihinkin koukuttavammat vastaavat kertosäkeet kuin Seaquestiin, joka on eittämättä levyn kirkkain tähti.

Kuka tietää, vaikka Hamka jonain päivänä yllättäisi ja löisi itsensä läpi muuallakin kuin omalla paikkakunnalla. Lisätunnit treeniksellä ovat saaneet monet huomattavasti kehnommatkin pumput soittamaan muuallekin kuin paikallispubeihin.

 

 06.12.2017, Samuli Keskitalo
https://fi-fi.facebook.com/hamkametal/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 427
Palaa »