Kansitaide Enzo And The Glory Ensemble
In The Name Of The Son
CD
[ Rockshots Records ]

( 5½ )
01. Waiting For The Son
02. The Tower Of Babel
03. Luke 128
04. Psalm 8
05. Glory To God
06. Psalm 166
07. Maginificat
08. Isaiah 58
09. Matthew 1125
10. The Trial
11. Eternal Rest
12. Te Deum
13. If Not You

Yhden miehen orkesteri Enzo And The Glory Ensemble jatkaa parin vuoden takaisen In The Name Of The Father -debyytin siivittämällä tiellä paitsi sisällön, myös nimensä puolesta. Gospeloopperan kakkoslevy kantaa nimeä In The Name Of The Son ja yrittää maalailla isoja ja taiteellisia kuvia, mutta turhan tylsällä kynällä.

Enzo And The Glory Ensemble, tai siis sooloartisti Enzo Donnarumma, yrittää synnyttää levyllä jonkinlaista Dream Theaterin ja Virgin Steelen lasta. Selvästi jonkinlaista konseptialbumien kaltaista tarinankerrontaa tässä on haettu, siinä kummoisesti onnistumatta. Donnarumma hoitaa levyllä lauluosuuksien lisäksi kitarat. Kaikki muu ilmeisesti tuleekin tietokoneen välityksellä, ja siltäpä ainakin rummut pahasti kuulostavatkin, kauttaaltaan muovista pörinää ja pauketta kun ovat. Kun ensimmäinen varsinainen biisi, The Tower Of Babel, etenee pisteeseen, jossa ulina ja elokuvamainen tunnelmointi voimistuu sähköisin soittimin, kokonaisuus kuulostaa hetken aikaa yhtä kaoottiselta kuin entisaikojen kännykköjen soittoäänet.

Ei muuta kuin levykauppaan pläräämään valikoimaa e-kirjaimen kohdalta, mikäli kiinnostuit... Ehkäpä onnistumisen avaimet voisivat löytyä hieman suoraviivaisempien ratkaisujen parista, vaikka luulenpa, että todennäköisesti kahden vuoden päästä ilmestyvä kolmoslevy jatkaa samalla tiellä.

 

 02.12.2017, Samuli Keskitalo
http://smarturl.it/InTheNameOfTheSon Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 608
Palaa »