Kansitaide Scorpions
Born To Touch Your Feelings - Best of Rock Ballads
CD
[ Legacy Recordings/Sony Music ]

( 6 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Born To Touch Your Feelings (MTV Unplugged)
02. Still Loving You ("Comeblack" Version)
03. Wind Of Change ("Comeblack" Version)
04. Always Somewhere (2015 Remaster)
05. Send Me An Angel (New Acoustic Version 2017)
06. Holiday (2015 Remaster)
07. Eye Of The Storm (Radio Edit)
08. When The Smoke Is Going Down (2015 Remaster)
09. Lonely Nights
10. Gypsy Life
11. House Of Cards (Single Edit)
12. The Best Is Yet To Come
13. When You Came Into My Life ("MTV Unplugged" Studio Edit)
14. Lady Starlight (2015 Remaster)
15. Follow Your Heart (New Full-Band Version 2017)
16. Melrose Avenue (New Song)
17. Always Be With You (New Song)

Scorpions on keksinyt sekä aikakoneen että ikiliikkujan. Saksalaisporukka on takonut urallaan sellaisen määrän balladeja, että niillä voi vuodesta toiseen rahastaa nuoruuteensa päiviin haikalevia. Niin kävi tänäkin jouluna. Tuli kokoelma. Markkinaviestiä alleviivataan nimellä Born To Touch Your Feelings - Best Of Rock Ballads. Tunteisiin vedotaan ja balladia pukkaa. Tämän kun sijoittaa sopivasti kassahihnan viereen niin nelikymppisten rouvien on suorastaan mahdoton vastustaa kiusausta. Klasun ääni kruunaa imelän joulutunnelman.

Myös oma muistikuvani on varsin jouluinen. Yleisradio televisioi vuoden 1983 joulukuussa pidetyn Dortmund Festivalin lähes suorana. Esiintyjiksi kelpasivat heavymetallin huippunimet, joista Scorpions oli yksi. Liekö lähetykseen valittujen biisien vika, mutta aina tuosta illasta ja lukemattomista VHS-sessioista lähtien mielikuva bändistä on ollut Klaus Meine määkimässä biisiä Holiday. Hassu ukko nahkaliivissä ja bändillä nynnyjä biisejä. Kului vuosia, ennen kuin tajusin olleeni jossain määrin väärässä.

Holiday on mukana myös tällä kokoelmalla. Pakasta löytyy tuttu joukko muita balladihittejä, mutta onpa joukossa kaksi uutta sävellystä. Laulajan mukaan levy-yhtiö ehdotti seuraavaa: "koska teillä on niin monta mahtihittiä, tehdään kokoelma, jota ei ole ennen nähty". Matthias Jabsin ja Meinen pokka pitää melko hyvin (linkki Eddie Trunkin vetämään haastatteluun). Väite on tavallaan tosi. Biisilistalle on valittu erilaisia otoksia muutaman vuoden takaa.

Versiot eivät juuri eroa alkuperäisistä, mutta yksi nousee yli muiden. Nimikappale on vedetty totaalisesti vihkoon. Taken by Forcelta löytyvä Born To Touch Your Feelings on alkujaan hienovaraisesti soitettu ja tulkittu järkäle. Kokoelmalle päätynyt versio on irvokas pastissi, jossa imelä ranskalainen valssi kohtaa saksalaisten pettämättömän tyylitajun.

Uusista kappaleista Always Be With You on Rudolf Schenkerin akustinen balladi vastasyntyneelle pojalleen. Kaunis kappale. Sen sijaan Matthias Jabsin säveltämä Melrose Avenue on duurivoittoinen ja melko keskinkertainen ylistys kalifornialaiselle elämäntavalle. Levyä ei kannata ostaa jälkimmäisen biisin innoittamana, mutta eiköhän tämäkin balladinivaska tahdita monen perheen jouluaattoa. Ähky tulee. Seuraavana jouluna on uuden kokoelman aika.29.11.2017, Munamankeli
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Love At First Sting (50th Anniversary Deluxe Edition)
Love At First Sting (50th Anniversary Deluxe Edition)
[ CD+DVD ]
Return To Forever
Return To Forever
[ CD ]
Sting In The Tail
Sting In The Tail
[ CD ]
Humanity - Hour I
Humanity - Hour I
[ CD ]
The Platinum Collection
The Platinum Collection
[ 3CD ]
https://www.the-scorpions.com/ https://fi-fi.facebook.com/Scorpions Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1845
Palaa »