Kansitaide Fozzy
Judas
CD
[ Century Media ]

( 8 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Judas
02. Drinking With Jesus
03. Painless
04. Weight of My World
05. Wordsworth Way
06. Burn Me Out
07. Three Days in Jail
08. Elevator
09. Running with the Bulls
10. Capsized
11. Wolves at Bay

Fozzy on edennyt julkaisuissaan jo kunnioitettavaan seitsemänteen albumiinsa. Itselläni tiiviissä kuuntelussa oli aikanaan vuoden 2005 "läpimurtolevy" All that Remains, joka lievässä muovisuudessaankin oli varsin napakasti potkivaa tavaraa. Tämän jälkeen Fozzy on ollut tutkani ulottumattomissa, joten kovalla mielenkiinnolla tartuin tähän uutukaiseen.

Levy alkaa nimibiisillä mukavan tutun kuuloisesti: alavireisen raskasta groovea, todella rouheat soundit ja testosteronia tihkuvat laulut. Chris Jerichon ääni on kymmenessä vuodessa saanut huomattavasti lisää sävyjä, mutta edelleen laulua vaivaa tietty muovisuus – liekö autotune tai laulun tuplaus, joka sen tekee – joka kuitenkin häiritsee hieman. Sanoituksissa käsitellään amerikkalaista yhteiskuntaa eri tavoin, miehisestä uhosta sotatarinoiden kautta hirtehishumoristiseen Drinking With Jesukseen, jossa kaveri ryyppää kaksin mielikuvitusystävänsä kanssa.

Jos aikaisemmat levyt ovat olleet samoilla urilla Alter Bridgen, Black Label Societyn ja Adrenaline Mobin kanssa, niin uutukaiselta löytyy mausteena maukkaita konesävyjä Painin (Weight of My World, Burn Me Out) malliin. Löytyypä levyltä myös puhelaulua Body Countin hengessä (Three Days in Jail). Nämä sivuraiteet itse asiassa ovat levyn parhaimmistoa, vaikka aluksi olin että mitä hittoa.

Levy on perushyvä kokonaisuus, jossa keskitempoisten biisien määrä estää kokonaisuutta lähtemään totaaliseen lentoon. Levyn saundit on totutun potkivat ja kokonaiskesto on passeli. Pari keskinkertaisempaa rallia estää levyä nousemasta Fozzyn parhaimmistoon, vaikka varmasti monta "parasta" (Wordsworth Way esimerkiksi) biisiä levyltä löytyy.27.11.2017, Jaakko Nikko
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Do You Wanna Start a War?
Do You Wanna Start a War?
[ CD ]
Remains Alive & Chasing The Grail
Remains Alive & Chasing The Grail
[ 2CD ]
All That Remains
All That Remains
[ CD ]
Happenstance
Happenstance
[ CD ]
http://www.fozzyrock.com http://www.facebook.com/FozzyRock Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 740
Palaa »