Kansitaide Relentless
A Loving Memory
CD
[ Broken Life Records ]

( 8- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Threw Away The Compass
02. Heat Of The Night
03. You Don't Own This Land
04. Rehearsal Hearsal
05. Ghost Of Our Past
06. Trap
07. Without Surrender
08. Hotel Kalifornia
09. The Struggle
10. Stray Dog
11. Rumble
12. All Those Demons

kesto: 33:08

Joensuulainen Relentless on minulle uusi tuttavuus. Bändillä on ikää vuosikymmenen verran ja A Loving Memory on bändin viides albumi.

Relentless taipuu svengaavasta rockista punkimpaan suuntaan. Yleistä ilmettä hallitsevat psycho- ja rockabilly-meininki sekä vanhat amerikanraudat. Punk'n'rolliksi itseään sanovat. Parasta A Loving Memoryn rokissa on sen svengaava rentous ja helposti mukaan tempaavat kappaleet, jotka venyvät saumattomasti perusrokista korkeampioktaaniseen jytinään siinä missä himmailuihinkin. Laulumelodioilla on tässä iso merkitys, mutta koko arsenaalikin kantaa yllättävän hyvin.

Kappaleiston ääripäitä edustavat reippaamman osaston Trap ja alle minuutin mittainen Rehearsal Hearsal, kun taas toiselta puolelta löytyy Straw Dogsin hämyistä jazz-luolien tunnelmaa. Perinteikkäämmältä osastolta vahvimmin kantavat ska-rytmittelyinen Heat Of The Night sekä rautalangan ja läskibasson voimasta ammentava You Don't Own This Land. Hotel Kalifornia ei ole SE biisi, mutta sen rennosti svengaavaa rytmiä voisin hyvinkin kuunnella auringonlaskun aikaan avo-Buickin ratissa.

Vaikka kappaletusinasta jokainen olekaan säväyttävä, niin tusinakappaleitakaan A Loving Memory ei sisällä. Ei tämän sortin musiikki nyt niin kovin usein soi, mutta kyllä hyvälle rockille on aina aikansa ja paikkansa. Relentlessin miehistö on luonut A Loving Memorylla hyvinkin nautittavan ja perinnetietoisen albumin.

 

 27.11.2017, Janne Rintala
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Time of Fools
Time of Fools
[ CD ]
https://fi-fi.facebook.com/relentless.fi/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 918
Palaa »