Kansitaide Haltlose
A Sense Of Reality In Crisis
MC
[ Puukotus-levyt ]

( 7+ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. Carrier Birds
02. Have Faith
03.A Sense Of Reality In Crisis
04. World Wide Knowledge
05. Of Misuse And Mistrust
06. Lion
07. All Faith Lost
08. Tolerant As Fuck

kesto: 22:02

Kotkalaislähtöinen Haltlose tarjoaa oman otantansa crust/hardcorea. A Sense Of Reality In Crisis on räväkkää vääntöä, joka pysyy tukevasti turvallisella maaperällä. Sen runsas parikymmenminuuttinen sisältää kyllä energisyyttä ja aavistuksen tavallista enemmän myös melodisuutta, mikä ei kuitenkaan mitenkään vähennä musiikin aggressiivisuutta.

A Sense Of Reality In Crisis jatkaa edeltäjiensä, Questionable Fatherlandin (2014) ja Naturalin (2014) linjoilla. Katseet katseet voisi kohdistaa esimerkiksi naapurimaamme Wolfbrigadeen tai Martyrdödiin, mutta tokihan Haltlosen operoimalta maaperältä voi helposti poimia monta muutakin genrenimeä.

Tamppaus on melko suoraviivaista, mutta sisällössä on tarttuvaa svengiäkin. World Wide Knowledgen groovaava poljento nousee kasettijulkaisun kohokohdaksi, mutta myös nimikkokappaleen repivyys nousee huomion etulinjaan. Perusteiltaan koko biisikahdeksikko on kelpo settiä, mutta tuotannollisesti levyssä saisi olla hieman enemmän jykevyyttä. Jos ei muusta syystä, niin vaikka siksi että perusmättöönkin saa tällöin huijattua vähän lisävoimaa.

EP-mitta on tässä tapauksessa riittävä, sillä näissä mitoissa Haltlosen mylly ei vielä hyydy. On Haltlosella vielä hieman matkaa esimerkiksi jonkun Disfearin myrskyihin, mutta kuten sanottu, A Sense Of Reality In Crisis on varsin asiallista crustia!

 

 02.12.2017, Janne Rintala
https://haltlose.bandcamp.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 390
Palaa »