Kansitaide Purtenance
Paradox of Existence
MCD
[ Xtreem Music ]

( 7- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. In the End Only Death Will Remain
02. Vicious Seeds of Mortality
03. Paradox of Existence
04. Nekro Orgy

Vuonna 1989 Nokialla perustettu Purtenance on perusasioiden ääressä. Avainsanat 1990-luku ja death metal riittänevät avaamaan mistä Paradox of Existence -EP:llä on kyse.

Purtenance on urallaan julkaissut kaksi täyspitkää sekä muutamia pikkujulkaisuja. 2010-luvulla uudelleen aktivoitunut yhtye on 1990-luvun alkupuoliskolla kuunnellut Morbid Angelit, Entombedit ja Gravet. Tyyli on risteytys hyvää ruotsiliejua ja jenkkitykittelyä. Kaukana ollaan teknisestä metronomidödiksestä. Purtenancen ilmaisu on hyvällä tavalla rosoista.

Purtenance mahduttaa 18 minuuttiin ja neljään biisiin hyvän kiteytyksen groovaavasta ja rujosta deathmetallista. Parhaimmillaan yhtye on hitaamman grooven äärellä. Esimerkiksi EP:n päätösraita Negro Orgy tuntui omiin korviin turhalta rypistykseltä, kun taas esimerkiksi avausraita In The End Only Death Will Remain rullaa härskin tarttuvasti. Muuten kokonaisuus on ok ja oikean mittainen. EP:n mitassa ei ainakaan persaus ehdi puutua.

Perinnetietoisille death metal –faneille Paradox of Existence on tsekkaamisen arvoinen kokonaisuus.26.11.2017, Niko Kaartinen
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Member of Immortal Damnation
Member of Immortal Damnation
[ CD ]
http://www.facebook.com/Purtenance/ https://xtreemmusic.bandcamp.com/album/paradox-of-existence Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 746
Palaa »