Kansitaide Circle
Terminal
CD
[ Southern Lord ]

( 7½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Rakkautta Al Dente
02. Terminal
03. Saxo
04. Imperiumi
05. Kill City
06. Sick Child

Suomalainen Circle taitaa olla kulttibändi, jos mikä. Terminal on pitkäikäisen yhtyeen 32. studioalbumi, jota on saatu odotella yhtyeen mittapuulla harvinaisen pitkään, edellinen studioalbumi kun julkaistiin vuonna 2015.

Terminalin ytimessä (ja kärjessä) on Rakkautta Al Dente -eepos, joka 12 minuuttisella matkallaan trippailee, örisevästi ärjyy, svengaa ja progeilee. Veltto rakkaus on ihastuttava teos haahuilun, hevin ja hippiaatteen kolmiossa. Kappale etenee kuin erektiohäiriöisen rakastelu: kova alku, lerpahdus välissä mutta lopulta löydetään yöpöydän vetolaatikosta se Viagra-paketti ja lopussa kiitos... no, kyllä te tiedätte.

Terminalin muu tuotanto ei jää Al Denten jalkoihin. Yhtye itse asiassa pakkaa 43 minuutin mittaiselle Terminalille tujun matkan. Yhtyeen itsensä mukaan Terminal on kiteymä yhtyeen viime vuosien keikkasetistä. Keikat ovat olleet ilmeisen hyviä, sillä Terminal, Saxo, Imperiumi (hieno nimi biisille, toim. huom.), Kill City ja Sick Child muodostavat soljuvan kokonaisuuden, joka kolahtaa progehuuruisten diggareiden tuoppiin.

Seuraa tunnustus: Terminal on ensimmäinen Circle-albumi, jonka olen kuullut. Ilmeisesti osuin hyvään albumiin, sillä Circlen tuotantoon mahtuu vaikka minkälaista avantgardea, ja Terminal on tässä joukossa ilmeisesti varsin tervejärkinen ja ehyt kokonaisuus. Suosittelenkin sitä kaikenlaisen happorockin ja progen ystäville.23.11.2017, Niko Kaartinen
http://www.facebook.com/CIRCLE-51716654430/ https://circlesl.bandcamp.com/releases Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 923
Palaa »