Kansitaide Destruction
Thrash Anthems II
CD
[ Nuclear Blast ]

( 6+ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Confused Mind
02. Black Mass
03. Frontbeast
04. Dissatisfied Existence
05. United By Hatred
06. The Ritual
07. Black Death
08. The Antichrist
09. Confound Games
10. Ripping You Off Blind
11. Satan’s Vengeance

Kymmenen vuotta sitten Destruction niputti osan urastaan yksien kansien väliin ja muovasi biisit uuteen uskoon Thrash Anthems -kokoelmaplattaa varten. Levy sai ristiriitaisen vastaanoton, kuten näiden klassikkorässijyrien uudelleen lämmitellyillä biiseillä poikkeuksetta tapana on. Olen aika varma, että Thrash Anthems II saa vähintään yhtä ristiriitaisen vastaanoton.

Biisit ovat saaneet nykyaikaan sopivammat, modernit ja jykevät soundit, ja samalla pirun muovisen loppusilauksen. Joitain tempojakin on selvästi hidastettu. Moderni, muovinen loppusilaus ei saa minua automaattisesti näkemään punaista, vaan näenkin punaista siksi, ettei uusien sovituksien takia vanhoja klassikoita meinaa heti edes tunnistaa. Bändille suotakoon toki vapaus ruuvata omia rallejaan miten tahtoo, mutta esimerkiksi The Ritualin maanmainioon tapping-sooloon on kajottu niin isolla kouralla, että biisin kliimaksi jää uupumaan. Pääpiru Schmierin ääni ja pirun loistavat kiljahdukset ovat kuitenkin aina vain läsnä, ehkä jopa enemmän kuin 35 vuotta sitten.

Mikäli bändi on jaloillaan vielä vuonna 2027, toivon Destructionin käyttävän aikansa muuhun kuin Thrash Anthems III:een. Kaksi lättyä tätä sorttia riittää varsin hyvin, eikä niillekään varsinaisesti ole kummoista käyttöä.

 

 23.11.2017, Samuli Keskitalo
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Under Attack
Under Attack
[ CD ]
Spiritual Genocide
Spiritual Genocide
[ CD ]
Day of Reckoning
Day of Reckoning
[ CD ]
D.E.V.O.L.U.T.I.O.N.
D.E.V.O.L.U.T.I.O.N.
[ CD ]
Thrash Anthems
Thrash Anthems
[ CD ]
http://www.destruction.de/ https://www.facebook.com/destruction Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 743
Palaa »