Kansitaide Buried in a Womb
Prenatal Suicide
CD
[ Sepulchral Silence ]

( 6½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. The Poisened Placenta
02. Spectrality of Inborn Neuroticism
03. Todesbewusstsein & Lebenstraum
04. Spring of Anhedonia
05. Before the Great Depersonalization
06. Vaginal Emesis to See the Light of the Day
07. Poem of a Dying Fetus
08. Into Mother´s Eyes

Buried in a Womb on saksalaislähtöinen yhden miehen sivuprojekti, jota yhtye itse luonnehtii melodiseksi black metaliksi crust- ja dm-vivahtein. Kuulijalle tämä ei välttämättä täysin välity, sillä musiikki on siinä määrin death metal -vetoista ja varsinainen bm tuntuu kokonaisuudessa lähinnä sivuvivahteelta.

Kahdeksan kappaleen kokonaisuus on menevää, reipastempoista ja soitoltaan energistä. Laulupuoli on lähinnä örisevän ärjähtelevää kuin blackille ominaista rääkynää. Soundit flirttailevat enemmän deathin suuntaan ja sitä kyllä on myös annin riffitarjonta. Prenatal Suicide tuntuukin tavallaan sukulaiselta ruotsalaiselle melometallille, joskin selvästi enemmän deathilta tuntuen kuin tyypillinen Göteborg-bändi. Voisipa yhtyettä noin ylipäätään ajatella kovin ruotsalaisen kuuloiseksi.

Debyytiksi Prenatal Suicide on varsin kelvollista kamaa, vaikka kokonaisuutta vaivaakin hienoinen hiomattomuus ja jonkinlainen suunnattomuus. Ohuehko kitarasoundi jättää levylle toivomisen varaa, kuten myös miksaus rumpujen suhteen. Nämä ovat kuitenkin vain kauneusvirheitä sinänsä menevässä soitossa. Lopulta levyltä olisi kaivannut ennen kaikkea parempia melodioita, sillä pohjatyö on hyvin tehty.

Ei Buried in a Womb ehkä vielä tällä teoksella mieleen jää, mutta herättää vienon kiinnostuksen bändin potentiaalia kohtaan. Tällaisenaan levy tuntuu kuitenkin hieman raakileelta bändin oikeasta kasvuvarasta.19.11.2017, Serpent
https://buriedinawomb.bandcamp.com/releases Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 555
Palaa »