Kansitaide Death Toll 80K
Step Down
MCD
[ Svart Records / Supersounds ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Panopticon
02. Walls
03. Trampled
04. Process
05. Repeating Failures
06. Abolish Fur Farms
07. Step Down
08. Statistics
09. Leeches
10. Lack of Perspective
11. Cause/Avoid
12. Hydra
13. Diminish
14. Trickle Down
15. Binary
16. Silent Approval
17. Blame The Victim

Nyt ollaan grindcoren perinteiden äärellä. Yhteiskuntaa ja ympäristöä tiedostava grindi paitsi pärisee vimmatusti, myös ottaa kantaa sivistysvaltioiden asioihin ja miksei niiden ulkopuolellekin.

Sanoma on kuitenkin alisteista kiivaalle ja brutaalille myllytykselle, jossa öristään, kirkunoidaan ja piestään soittimia niin maan perkeleellisesti. Kitarariffeistä voi löytää yhtäältä hardcorea, punkia kuin death metaliakin. Biitit pidetään kaoottisen nopeina ja tiukasti soivina. Tosin tälläkin on hintansa, sillä erottuva rumpalointi hukuttaa muuten raskassointiset kitarat liiankin tehokkaasti alleen.

Tämä on yksi vartin mittaisen levyn ongelmista. Hyvätkään riffit eivät aina erotu, kun meno on niin pirun tiivistettyä ja nopeaa. Välillä meno rauhoittuu ihan hidastempoisuuteen asti ja tällöin yhtyeen riffikäsi pääsee tekemään maalin tai pari. Hieno homma kyllä, mutta sääli, että tämä jää auttamatta vähemmistöön.

Step Down kerää pisteet silkasta tyylipuhtaudesta ja tuotannosta. Miinukset toisaalta jäävät käteen menon ajoittaisesta puuroutumisesta. En ole soundivelho, joten en osaa tarjota tarkkaa ratkaisua ongelmaan. Osalle tämä tuskin on edes ongelma, sillä monelle kiivas kaaos on kuin sulaa suklaata. Meille muille bändi on parhaimmillaan silloin, kun eri soittimille on jätetty hieman paremmin tilaa ja erottelukykyä raskaiden riffien esilletuontiin.

Lopputulos on joka tapauksessa enemmän positiivinen kuin neutraali ja tätä voikin suositella ehdoitta grindcoren tyyliin mieltyneille puurtajille.21.11.2017, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Harsh Realities
Harsh Realities
[ CD ]
https://deathtoll80k.bandcamp.com/ https://www.facebook.com/deathtoll80k/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1516
Palaa »