Kansitaide Almanac
Kingslayer
CD
[ Nuclear Blast ]

( 6+ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Regicide
02. Children Of The Sacred Path
03. Guilty As Charged
04. Hail To The King
05. Losing My Mind
06. Kingslayer
07. Kingdom Of The Blind
08. Headstrong
09. Last Farewell
10. Red Flag

Monikansallisen Almanacin muusikot tulevat Isosta-Britanniasta, Espanjasta, Bosnia ja Hertsegovinasta, Saksasta sekä Valko-Venäjältä. Olennaisinta on kuitenkin se, että ryhmä on toisen pitkäsoittonsa parissa, joka parista hyvästä rallista huolimatta ei yllä isojen poikien liigaan.

Viimevuotisen Tsar-levyn tavoin myös Kingslayerin kansikuva kielii, että kyse on hieman Serious Blackin kaltaisille heavy metal -pumpuille lämpimiä terveisiä välittävästä ryhmästä. Siitähän tässä kieltämättä onkin kyse, vaikkei Kingslayeriltä löydy ainuttakaan High and Low’ta.

Tsar-levyn aikainen miehistö on vaihtunut bassomarsun ja rumpalimiehen osalta, mutta levyn isoin tekijä, värikäs laulajakaarti, on tallella. Miltei biisissä kuin biisissä ihan mukiinmenevästi rakennettujen runkojen ja kivijalkojen päälle tulee värikästä kolmen persoonan laulamista. Sounditkin ovat tukevat kuin Olavinlinna, joten mikä sitten mättää? Ei varsinaisesti mikään muu kuin sävellyspuolesta vastuussa olleiden kavereiden tahto mennä sieltä, missä aita on matalin.

Guilty As Charged joutaisi ensimmäisenä romukoppaan. Vastineeksi seuraavaksi tulevat levyn kaksi parasta rallia, Hail To The King ja Losing My Mind. Almanac yhdistää puolihuolimattomasti ja välillä erittäin kehnosti palasia King Diamondista ja Avantasiasta. Miehistö on todella värikäs, mutta lopputulos ei. Toivottavasti kolmas levy ei tule ensi vuonna, vaan bändi pitäisi pienen luovan tauon ja ylimääräisen palaverin.24.11.2017, Samuli Keskitalo
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Tsar
Tsar
[ CD ]
http://www.almanac.band/ https://www.facebook.com/AlmanacVS.band/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 551
Palaa »