Kansitaide Butcher Babies
Lilith
CD
[ Century Media ]

( 7- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Burn The Straw Man
02. Lilith
03. Headspin
04. Korova
05. #iwokeuplikethis
06. The Huntsman
07. Controller
08. Oceana
09. Look What We’ve Done
10. POMONA (Shit Happens)
11. Underground Und Overrated

Kalifornialaisen Butcher Babiesin Lilith on järjestyksessään yhtyeen kolmas pitkäsoitto, eikä bändi ole vieläkään saanut kaikkia musikaalisen palapelin osasia loksahtamaan paikalleen, vaikka parhaimmillaan Lilith yleispätevää mäiskettä onkin.

Butcher Babies piiskaa parissa rallissa todella tanakasti, kuten musavideoralli Headspinissä. Biisi on oikea radiohitti tarttuvine kertosäkeineen, ja välillä tuntuu, että jopa sana "tarttuva" käy liian hentoiseksi käsitteeksi, koska melodinen ja kevyesti poppahtava kertosäe todellakin ruuvautuu pääkoppaan pitkäksi aikaa.

Mitään erityisen uutta Babiesit eivät tuo ennestään tuttuun, joskin vähän rönsyilevään modernin thrashin ja groovemetallin ryppääseen. Biiseissä, joissa ote on selvästi kevyempi, homma sujuu pari pykälää paremmin, mutta liiallinen yritys ja vihaisuus kääntyy pitkässä juoksussa bändiä itseään vastaan.

Koplan lauluosuudet jakautuvat fifty-fifty, mutta fakta on se, että tässä yhtyeessä kaksi laulajaa on enemmänkin ulkoinen kuin musikaaliseen antiin lisänyansseja tuova tekijä, vaikkei naisten suorituksissa sinällään vikaa olekaan.15.11.2017, Samuli Keskitalo
https://butcherbabiesofficial.com/ https://fi-fi.facebook.com/butcherbabies/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 915
Palaa »