Kansitaide Falaise
My Endless Immensity
CD
[ A Sad Sadness Song ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. Nightgaze
02. The Embrace of Water
03. You Towards Me
04. Crimson Clouds
05. Dreariness
06. The Abyss
07. Sweltering City
08. Pristine Universe
09. A Veil of Stars
10. Les ruches malades (Amesoeurs cover)

Vain parin vuoden ikäinen Falaise on ehtinyt jo toiseen, liki tunnin kellottavaan täysmittaiseen albumiinsa. Tyhjäkäyntiä ei ole ollut albumien välilläkään, sillä plakkariin mahtuu myös pari pienjulkaisua. Onko liian tiuha julkaisutahti hyvästä vai pahasta? Siihen tuskin My Endless Immensity antaa yksiselitteistä vastausta.

Italialaisen yhtyeen musaa voi hyvällä syyllä kutsua post-blackiksi. Vaikka meno on pääpiirtein ehdottomasti post-metalia, juuri levyn soundimaaila ja rääkylaulut ovat mustemman metallin puolelta lainattuja. Sanoitukset ja kokonaistyyli eivät ehkä niinkään, vaikka fiiliksensä puolesta levy tuolle saralle välillä vaipuukin.

My Endless Immensity on yhdistelmä fiilistelevää haikeutta ja toisaalta nopeatempoista aggressiota. Rääkynät raikuvat jossain etäällä ja sähköisen säröiset riffit rumpujen kanssa pinnalla. Tuotanto on siis hieman suttuinen ja viimeistelemätön. Eri soittimet eivät todellakaan loista harmoniassa keskenään, vaan luovat enemmänkin kaoottisen tunnelman.

Levy kääntää tämän suurelta osin vahvuudeksi, sillä mikä hiomattomuudessa hävitään, se fiilispuolella voitetaan. Parhaimillaan levy on kuitenkin rauhallisemmissa osuuksissa, jolloin bändi ikään kuin hengittää selvästi selvemmin.

On mahdotonta sanoa olisiko lisäaika parantanut levyn selkeyttä ja sitä kautta mahdollisesti toimivuutta. Tuotoksessa on enemmän hyvää kuin huonoa, mutta viattomaksi (pun intended) sitä ei voi sanoa. Kyllähän tätä suurelta osin ilokseen kuuntelee, mutta ajatukselta siitä, etteikö levy olisi voinut olla paljon parempikin, ei voi välttyä.28.11.2017, Serpent
https://falaise.bandcamp.com/ https://www.facebook.com/pages/Falaise/902730233092465 Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 483
Palaa »