Kansitaide Devil's Emissary
Demiurge Asceticism
MCD
[ Third Eye Temple ]

( 6½ )
01. Black Hole Meditation
02. Transcendental Rite
03. Horizon Temple

Devil's Emissary tulee Puolasta, mutta yhtyeen syntymäajankohta on jäänyt epäselväksi. Historiaa bändillä on kuitenkin jo tätä ennen parin levyn verran, vuosilta 2013-2014. Muutaman vuoden tauon jälkeen bändi on palannut ruotuun kolmen biisin minijulkaisun myötä ja lopputulos on mustaa, raskasta kuolonmetallia.

Okkultismin ja antikristillisyyden kanssa pelehtivä bändi erottuu ensisijaisesti äärimmäisen raskaan ja vellovan soundimaailman osalta. Vire on ilmeisen matala ja kitarat enemmänkin murisevat kuin särisevät. Tuhti soundi on paikoillaan, kun yhtye vetää äärimmäisen yksinkertaisia parin soinnun riffejä hitaalla tempolla. Vauhdin kiihtyessä puuroisuus kuitekin korostuu ja yhtye menettää otettaan reippaanlaisesti.

Tällä sektorilla bändi sitten painiikin parikymmenminuuttisen levynkestonsa ajan. Vaikka soitto on raskasta ja sysimustaa, mitään erikoista tai edes mieleenpainuvaa yhtye ei kykene tarjoamaan. Matalat örinälaulut ovat eittämättä hyvät, mutta riffisektorilla yhtye kierrättää varsin puupäisiä perusriffejä. Ilman tällaisia soundeja brutaalius tuskin tuntuisi missään, jos tosin sitten nopeammissa riffeissä olisi paremmin tarttumapintaa.

Demiurge Asceticism ei ole millään tapaa huono levy, mutta hyväksi tai valovoimaiseksi sitä on paha kutsua. Kun niin monet kerrat on vastaavaa kuultu paremminkin tehtynä, on juuri tästä teoksesta hienoisia vaikeuksia innostua. Pisteet kuitenkin kotiin mustanpuhuvasta telaketjumassasta.16.11.2017, Serpent
https://www.youtube.com/channel/UCxFksEly7GQKNs34ZI7nn6A/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 604
Palaa »