Kansitaide Grande Royale
Breaking News
CD
[ The Sign Records ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Know it All
02. Brake Light
03. Devil’s Place
04. Breaking News
05. Live With Your Lie
06. Daily Illustration
07. Got to Move
08. One Second
09. R’N’R Business
10. I’m on the Loose

Ruotsalainen Grande Royale jatkaa The Hellacoptersin viitoittamalla rock’n’rollin polulla. Yhtyeen hieman reilun puolen tunnin mittainen kolmosalbumi on suoraviivaista rock’n’rollia. Yhtyeessä kuuluu 1970-luvun jenkkirock sekä ruotsalainen rokuperinne. Muun muassa vanhat Aerosmithit ovat pyörineet Grande Royalen jäsenten soittimissa ahkeraan albumin perusteella.

Ruotsivaikutusta saattaa korostaa myös se, että albumin tuottajana on häärinyt eräskin Nicke Andersson...

Grande Royale ei yritä tehdä muuta kuin soittaa rehellistä rockia. Breaking News on niin perinteinen rock-albumi kuin olla ja voi. Albumia määrittäävät isot kertosäkeet, kitarasoolot ja 70-luvusta muistuttava autenttinen soundimaailma.
 

Breaking Newsin kappalemateriaali on vahvaa, mutta ei suoranaisesti ikimuistoista. Yhtyeen musiikki ajaa juuri sen asian, mihin se on tarkoitettukin. Bileiden soundtrackina ja perjantai-albumina Breaking News toimii loistavasti. Kertsejä bändi osaa kirjoittaa, kuten muun muassa Brake Light ja Daily Illustration -kappaleet osoittavat.


Breaking News on 30 minuutin täsmäannos hyvän mielen rockia. Kyllä tätä kelpaa suositella rehellisen rockin ystäville.07.11.2017, Niko Kaartinen
http://www.granderoyaleofficial.com https://www.facebook.com/GR.sweden/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 517
Palaa »