Kansitaide Mask of Satan
Silent Servants (Chants of Lovecraftian Horror)
CD
[ Star Spawn Society ]

( 6 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Stregoicavar
02. Dread Spell of Azathoth
03. Drawn Through Nameless Aeons
04. Horror at the Red Hook
05. Daemon Invocations
06. Death Lives in the Cellar of Mr.West
07. Lurker at the Treshold
08. Thousand Young
09. Zombie Swamp
10. Silent Servants

Tamperelainen Mask of Satan esittäytyi ensi kerran parin vuoden takaisella, Promo 2015 -esikoisdemollaan. Vielä tuolloin yhtye oli varsin raakilemainen tapaus niin sanottua horror death metalia. Parin vuoden hoonaaminen on tuottanut tulosta ja nyt vuorossa on yhtyeen puolituntinen esikoinen, Silent Servants (Chants of Lovecraftian Horror). Tyyli on pääpiirteissään sama ja hommassa on yhä kyse kauhuelokuvamaisella kaavalla toteutetusta kuolonmetallista.

Mitään valtavia kehitysaskeleita ei ole kauhukolmikko ottanut. Kymmenen biisiä pyörivät lyhyiden välipalojen ja varsinaisten biisien välillä vuorotellen. Kalmaisuus pyörii pehmeiden ja suhteellisen orgaanisten soundien varassa vuoroin öristen, ajoin äristen. Laulut eivät valitettavasti ole kovin kaksisia, ja kaipaisivatkin selvästi lisää ronskiutta.

Biisimateriaalia vaivaa hienoinen mitäänsanomattomuus. Osa vedoista on suorastaan pölhistyttävää kuultavaa, jos sitten vastapainoksi on toki hieman parempaakin riffiä. Kaikkiaan levyä tuntuu vaivaavan hienoinen hiomattomuus ja suunnattomuus. Vaikka kauhufiilistä on sinällään onnistuneesti haettu, levyä vaivaa yhä mieto demomaisuus.

Keskitempoisen kuolon saralla Silent Servants ajaa asiansa kohtuullisesti, joskaan ei varsinaisesti massasta edukseen erotu. Mieleenpainuvuuskin on hyvin vähäistä, joten hienosäätöä ja parannettavaa on vähän jokaisella osa-alueella. Kunhan vain bändi uskaltaisi mennä selvästi persoonallisempaan ja rajumpaan suuntaan, tässä voisi olla sitä jotain.01.11.2017, Serpent
https://maskofsatanband.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/Mask-Of-Satan-1592079117747406/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 718
Palaa »