Kansitaide Desecrated Grounds
Lord of Insects
CD
[ omakustanne ]

( 6½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. The Story Untold
02. Awaken
03. Lord of Insects
04. Stabwound Addict
05. Sewing the Head Back
06. Filth
07. The Death in Me
08. The Manifest
09. Valve

Lord of Insects on helsikiläisen death metal -yhtye Desecrated Groundsin esikoinen. Samalla se on luonteva jatkoa yhtyeen parin vuoden takaiselle demolle, joka esitteli yhtyeen taipumuksia neljän biisin verran.

Thrash-vivahteet ovat haihtuneet taka-alalle ja tilalle on tullut entistä jykevämpi ote perinteisen death metalin tyylilajista. Joku saattaisi tätä kutsua retroksi ja sitä tämä tavallaan toki onkin, joskin ilman asiaankuuluvaa soundimaailmaa ja ysärihenkistä tyyliä.

Riffeiltään biisit kuitenkin nojaavat perinteisiin ja hoitavat homman lähinnä nopeatempoisesti tykitellen. Meno ei ole erityisen teknistä, jos ei aivan luupäistäkään. Örinälaulu on vihaista ja kitarat soivat raskaasti. Tuotantopuoli on esikoislevyksi vähintään kohtuullinen.

Jotain tärkeää levyltä kuitenkin puuttuu ja se on tarttuvuus. Levy ei juuri painu mielen syövereihin edes väkisellä ja samalla levystä uupuu kaikenlainen omaleimaisuus ja persoonallisuus. Tämänkaltaista kuoloa kun on työstetty jo kolmen vuosikymmenen verran, niin jotain omaakin pitäisi musiikissa olla tehdääkseen kiekosta kiinnostavan. Vaikka perusasiat ovat hyvin paikoillaan, kovin pitkälle ne eivät vie. Muutoin ihan mukiinmenevä tekele.

 

 23.11.2017, Serpent
https://www.facebook.com/desecratedgrounds/ https://soundcloud.com/desecratedgrounds Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Soita Spotifyssa Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 414
Palaa »