Kansitaide Procession
Doom Decimation
CD
[ High Roller Records ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. The Warning
02. When Doomsday Has Come
03. Lonely Are the Ways of the Stranger
04. Amidst the Bowels of Earth
05. Democide
06. All Descending Suns
07. As They Reached the Womb
08. One by One They Died

Chileläistä Processionia on eeppisen ja raskaan tyylinsä takia usein verrattu Candlemassiin. Procession edustaakin sitä doomailua, jossa nojataan enemmän perinteisemmän hevin otteisiin kuin rock-vetoisempaan pössyttelymenoon.

Doom Decimation on järjestyksessään yhtyeen kolmas studiolevytys. Sävellykset ovat hyvin mietittyjä ja soitossa on oikeanlaista tenhokkuutta. Soundimaailma on pehmeänraskas ja jykevä, muttei liian retro.

Suurimman huomion vie ansaitusti myös basson ja kitaran varressa viihtyvä laulaja Felipe Plaza. Hänen äänessään yhdistyy juuri sopivalla tavalla tietynlainen raspisuus ja toisaalta myös tietynlainen puhdas kuulaus. Vaikkei Plaza mikään uusi Dio olekaan, on ääni miellyttävää kuultavaa.

Doom Decimation on eittämättä miellyttävä paluu perinteisen doom-heavyn tyyssijoille vaipumatta liikaa ylenpalttiseen hidasteluun tai toisaalta männävuosikymmenten sokeaan kopiointiin. Toisaalta mitään erityisen omaperäistä ei Processionilla ole lopulta tarjota.

Lopputulos on hyvin soljuva ja genreuskottava tekele, joka on yhtäältä ylistys niin raskaalle perinneheville kuin doomillekin ilman selkeitä sudenkuoppia. Genreen vihkiytyneille tekele on vähintäänkin kuuntelun väärti.01.11.2017, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
To Reap Heavens Apart
To Reap Heavens Apart
[ CD ]
Destroyers of the Faith
Destroyers of the Faith
[ LP ]
https://www.facebook.com/doomprocession/ https://soundcloud.com/processiondoom Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 529
Palaa »