Kansitaide Bunker 66
Chained Down in Dirt
CD
[ High Roller Records ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. Satan's Countess
02. Black Steel Fever
03. Chained Down in Dirt
04. Taken Under the Spell
05. Her Claws of Death
06. Wastelands of Grey
07. Power of the Black Torch
08. Evil Wings

Bunker 66 vannoo black/thrashin nimeen epäomaperäisyydestä viis veisaamatta. Homma on lajissaan reipastempoista, luupäistä ja likaista. Turhia kaunisteluja homman nimissä ei tehdä. Riffit ovat kohtuullisen yksinkertaisia, ja kaikenlainen teknisyys loistaa poissaolollaan.

Mitään uutta kymmenen vuoden ikäinen italialaisbändi ei siis genreen tuo. Toisaalta biisit ovat siinä määrin meneviä ja korvanmyötäisiä, että ihan mielellään ja sujuvasti näitä kuuntelee asian pahemmin päätä rasittamatta.

Laulupuoli on ankeahkoa ja kähisevää perusärinää, joka kaipaisi ryhtiliikettä tai ainakin pullollisen kurkkua desinfioivaa nesteytystä. Paikoin mukana on puhtaampiakin osioita, mutta eipä niissäkään mistään laulutaidon messiaasta sovi puhua.

Chained Down in Dirt
on virallisesti ottaen kokopitkä, mutta 23 minuutin kestossaan vähän kyseenalainen sellainen. En sano, että hommassa olisi suoranainen rahastuksen maku, mutta en toisaalta tiedä onko levy varsinaisesti ihan täyshintaisen väärtikään. Kaikkiaan Chained Down in Dirt on ihan kelpoa genreävääntöä omassa lokerossaan, eikä yhtään sen ihmeempää.07.11.2017, Serpent
https://www.facebook.com/Bunker66/ https://bunker66.bandcamp.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Soita Spotifyssa Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 623
Palaa »