Kansitaide Crippled Black Phoenix
Bronze
CD
[ Season of Mist ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Dead Imperial Bastard
02. Deviant Burials
03. No Fun
04. Rotten Memories
05. Champions of Disturbance, Parts 1 & 2
06. Goodbye Then
07. Turn To Stone
08. Scared and Alone
09. Winning the Losing Battle
10. We are the Darkeners
11. A Future Shock
12. Denisovans

Brittiläinen Crippled Black Phoenix on vääntänyt yli jo kymmenen vuoden ajan tunnelmallista rockiaan kitaristi Justin Greavesin johdolla. Bronze on jo yhtyeen seitsemäs albumi ja tämän julkaisun (loppuvuosi 2016) jälkeen yhtyeeltä on käsittääkseni ilmestynyt jo kaksi muuta julkaisua.

Kuten kollega Kaartinen toteaa edellisen levyn arviossa: "Crippled Black Phoenixin tunnelmoinnin perusydin ei ole muuttunut mihinkään. Yhtye tuo edelleen mieleen nyky-Anatheman ja Pink Floydin. Yhtyeestä voisi kai sanoa, että mihinkäs sitä musta feeniks rampaudestaan pääsisi. Suurin ero edeltävään albumiin taitaa löytyä laulupuolelta, sillä White Light Generator on vokalisti Daniel Ängheden ensilevytys yhtyeen riveissä." Hyvin Ängheden tällä uutukaisellakin julistaa.

Jatkan kollegan lainaamista: "Voisi sanoa [uuden levyn] olevan CBP:tä niin hyvässä kuin pahassakin. Yhtyeen taso on taatun korkealla, mutta mitään erityisen uutta ja yllättävää se ei albumillaan tarjoile." Bronzen alkupuolen biisit ovat hyvää tunnelmallista ja groovaavasti rokkaavaa kamaa joka on laadukkaasti toteutettu ja tuotettu. Mutta loppua kohden momentum hieman hyytyy ja kokonaisuus on yli tunnin kestolla auttamatta liian pitkä.

Ja loppuun jälleen kollegan lainaus: "Crippled Black Phoenix on opittu maku. Jos yhtyeestä tykkää, pitää varmaankin myös tästä uudesta levystä. Itselleni albumi on hyvää CBP-tasoa, mutta tuskin tämän pariin tulee palattua enää uudestaan."24.10.2017, Jaakko Nikko
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
White Light Generator
White Light Generator
[ CD ]
No Sadness Or Farewell
No Sadness Or Farewell
[ CD ]
(Mankind) The Crafty Ape
(Mankind) The Crafty Ape
[ 2CD ]
I, Vigilante
I, Vigilante
[ CD ]
200 Tons Of Bad Luck
200 Tons Of Bad Luck
[ CD ]
http://www.crippledblackphoenix.co.uk/ https://www.facebook.com/CBP444/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 740
Palaa »