Kansitaide Destructor
Decibel Casualties
CD
[ Pure Steel Records ]

( 6½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Restore Chaos
02. Keep the Faith
03. Metal Spike Deep
04. We Are Ready
05. The Last Days
06. Firey Winds
07. Metal Till Death
08. In Hell

Yhdysvaltojen Ohion osavaltiosta ponnistaneen Destructorin on helppoa nähdä olevan yksi metallimaailman surullisista ilmiöistä. Vaikka uraa on tehty lähes 35 vuotta, bändi saa yhä painia lukemattomien pikkubändien kokoluokassa.

Toisaalta jos aivan rehellisiä ollaan, ura ei tietenkään ole ollut katkoton, saati erityisen laadukas. Jo kertaalleen hajonneen bändin paluu ei ole sekään mennyt ihan putkeen, mutta mitäpä siitä: Destructor elää nyt vahvasti tätä vuosikymmentä ja vain sillä on väliä.

Reilun vuoden takainen Back in Bondage oli lähinnä keskinkertainen voimannäyttö. Heviä, spiidiä ja rässiä toisiinsa yhdistävän nelikon osaaminen on kyllä sinällään kohdillaan, mutta tulkinnan onnistumisesta voidaan olla montaa mieltä. Yhtye nimittäin on tyylitajuinen, jos ei sitten kappaleiltaan kovin erikoinen. Samalla linjalla jatkaa tämä neljäs albumi, Decibel Casualties.

Energinen hevi etenee maltillisen nopeatempoisesti ja genresääntöjä noudattaen. Laulu on sopiva yhdistelmä kovaa ja korkealta vedettyä hevilaulantaa ja toisaalta ripaus asiaan kuuluvaa raspisuutta. Soitossa on juuri sellaista vimmaisuutta, kun thrash-sukuiseen veivaukseen kaipaakin, joten kaikki on ainakin teoriassa oikein. Mutta vain teoriassa, sillä yhä edelleen ne hyvät biisit puuttuvat.

Decibel Casualties -levyä voisi kuvailla lähinnä hyväksi aihioksi tai pohjaksi, jonka päälle ne lopulliset hyvät biisit rakennetaan. Ymmärrän täysin miksi tällaiseen materiaaliin on helppoa olla soittajana tyytyväinen. Studiomonitoreilla kuunneltuna voi studiossa todeta keskinkertaisenkin riffin kuulostavan rautaiselta. Lopullinen sävellys olisi kuitenkin hyvä kuunteluttaa myös ulkopuolisilla korvapareilla ja suoraan sanoen ihmettelen, jos sitä on tämän levyn kanssa tehty.

Decibel Casualties on vaivatonta, helppoa kuultavaa. Sen tarjoama speedin ja heavyn yhdistelmä on mukavan korvanmyötäistä, mutta niin tasapaksua peruskauraa, että kokonaisuutena levy hukkuu alan harmaaseen suohon. Pisteet kuitenkin ehdasta tyyliuskollisuudesta. Party like it's 1983.17.10.2017, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Back in Bondage
Back in Bondage
[ CD ]
https://www.facebook.com/DestructorMetal https://myspace.com/maximumdestructor Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 892
Palaa »