Kansitaide Malamorte
Satan Goes to Heaven to Destroy the Kingdom of God
CD
[ Pure Steel Records ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Intro
02. Thorn in the Flesh
03. Waiting for the End of Christianity
04. Unholy Cult
05. Satan Goes to Heaven to Destroy the Kingdom of God
06. Intramezzo
07. Blasphemies for the Horned God
08. Ode to Damnation
09. Aut Satan Aut Nihil
10. Outro

Seksikkäästä nimestä huolimatta Malamortessa kyse ei ole jyrkkäotteisesta black metalista, vaan perinteisiin luottavasta heavy/doom-metallista. Yhtyeen black metal -historia toki näkyy ja kuuluu niin levyn nimessä kuin sanoituksissakin, mutta muuten loikkaus on kuin takaisin 80-luvun alkuun otsatukkineen kaikkineen.

Satan Goes to Heaven to Destroy the Kingdom of God on italialaisartisti Lord Vampyrin sivuprojektin toinen albumi. Kasarihevi on ihan hyvin tehtyä, joskin peittelemätöntä pastissia. King Diamondit ja muut on selvästi kuunneltu, siinä määrin kauhuelokuvahenkisiä ideoita on biiseihin viljelty.

Vaikka osa biiseistä on reipastempoista heviriffittelyä, osa kappaleista kääntyy puhtaan doomin puolelle. Yhdistelmä on kuitenkin toimiva ja pitää levyn riittävän hyvin elossa tehdäkseen siitä kokonaisuutena mielenkiintoisen. Biisit eivät muutenkaan ole yhdestä puusta veistettyjä, vaan versoilevat useaan eri suuntaan matkan aikana.

Malamorten retroiluhevi on keskivertoa paremmin tehty. Soundit ovat yhtäältä vanhanaikaiset, mutta silti toisaalta riittävän hyvät erottuakseen vuosikymmenten takaisesta tunkkaisuudesta. Laulupuolen melodinen tulkinta on sekin osaavaa verrattuna moniin muihin retrobändeihin. Ei tällä ehkä vielä suuria areenoita valloiteta, jos se nyt edes tarkoitus on.

Vaikken ole maailman suurin eilispäivän tähteiden fani, on Satan Goes to Heaven to Destroy the Kingdom of God kohtuullisen hyvä osoitus siitä mitä kaikkea vanhasta saa aikaiseksi, kun tyylitaju ja ymmärrys ovat kohdallaan.12.10.2017, Serpent
https://www.facebook.com/Malamorte-1549227968623731/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 635
Palaa »