Kansitaide No Second Thought
No Second Thought
CD
[ Bullrush Records & Distro ]

( 7½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. Intro
02. NST
03. Matrix
04. Possession
05. Fuck You.. Whatever
06. Open Door
07. Own Hell
08. Kill, Get Free, Repeat
09. Mason
10. Talk To Ralk
11. Days With Corpses
12. Where Legends Were Born

kesto: 30:11

Harjavaltalais-porilainen No Second Thought antaa oman oppituntinsa metallisesta hardcoresta. Kolmas albumi No Second Thought ei tuo genreen varsinaisesti mitään uutta, mutta eponyymin levyn puolen tunnin tykittely on varsin asiallista runttausta.

Bändin rouhinta ei ole soundeitaan kaikkein raskainta hc-murskaa. Se johtuu osaltaan kireästä laulusta ja myös hieman livemäisestä yleissoundistä. Vaikka soundipuoli selkeä onkin, sisältö se kuitenkin määrää. Sen osalta bändissä on vähän omaakin kulmaa, sillä hc-skenessä niin usein kuultuja mullikuoroja ei esiinny ja bändin ote nojaa muutenkin hieman vahvemmin genren metallisempaan laitaan.

Biisimateriaali on intensiivistä ja energistä, ja iskevimmillään bändi on koneen rullatessa isommilla kierroksilla. Räväkämmät palat, kuten räyhäkkä Fuck You... Whatever tai sujuvasti sahaten rouhivat Open Hell, Kill, Get Free, Repeat tai Talk To Talk esiintyvät kaikki edukseen.

Vaikka peruslinjoja tällä(kin) levyllä seurataan, biiseissä on jämäkkyyttä eikä tyhjäkäyntiä esiinny. No Second Thought ei ole koko kestossaan aina ihan sitä lajin kärkiosastoa, mutta livetilanteessa bändiltä saa varmasti mojovan läksytyksen. No Second Thought osoittaa levylläänkin, että kotimainen metallinen hardcore seisoo edelleen vahvalla pohjalla.11.10.2017, Janne Rintala
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Better Days Ahead
Better Days Ahead
[ 7" ]
Against The Odds
Against The Odds
[ LP ]
https://www.facebook.com/nsthc/ https://nosecondthoughthc.bandcamp.com/releases Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 518
Palaa »