Kansitaide Necrovorous
Plains of Decay
CD
[ Dark Descent Records ]

( 7½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. The Sun Has Risen in a Land I No Longer See
02. Cherish the Sepulture
03. Eternal Soulmates
04. Plains of Decay
05. Psychedelic Tribe of Doom
06. Faces of Addiction
07. Red Moon Rabies
08. Misery Loves Dead Company
09. Lost in a Burning Charnel Ground
10. The Noose Tightens

Vuosikymmenen ja rapiat olemassa ollut Necrovorous lienee suomalaisille lähes tuntematon bändi. Yhtyeen toinen levy puhuu kuitenkin niin vahvan death metalin keinoin, että viimeistään nyt olisi yhtye syytä tsekata. Let's old-school!

Plains of Decay voisi yhtä hyvin olla tullut Ruotsista, sen verran vahvaa on sen vinhatempoinen ja kalmankäryinen ruoskinta. Väitän jälkien myös johtavan Sunlightin sylttytehtaan suuntaan, sillä kaikki tehokeinot ujeltavista kitaroista pahaenteisiin riffeihin ja mataliin örinälauluihin ovat kuin länsinaapurimme superstudiosta kotoisin.

Välillä tempo riipaistaan nopeamman puolelle, mutta yhtäältä yhtye osaa myös hidastelun jalon taidon. Ei tässä silti mitään doom/deathia kuitenkaan tehdä – kyse on enemmänkin vanhan perikunnan skandikuolosta, joka näin oikein tehtynä on enemmän kuin paikoillaan.

Levystä on vaikea keksiä suurempaa valittamista, sillä viat ovat pienet, suorastaan lähes huomaamattomat. Soundipuoli ja laulut ovat hyvät, eikä kipaleissakaan löydy kuin korkeintaan hieman virittelyn varaa. Napakympiksi levyä on vaikea kehua ehkä jo ihan siitä syystä, ettei levy varsinaisesti mitään uutta tarjoa. Ja toisaalta vaikka kipaleet hyviä ovatkin, sitä ehtaa koukkua olisi voinut lyödä lihaan syvemmällekin.

Natinat sikseen, Plains of Decay on hyvä levy, jonka sanoisin olevan pakollista kuunneltavaa vanhan kaartin death metal -fanittajille.07.10.2017, Serpent
https://www.facebook.com/necrovorous https://necrovorous.bandcamp.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 811
Palaa »