Kansitaide Queens of The Stone Age
Villains
CD
[ Matador Records ]

( 7½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Feet Don’t Fail Me
02. The Way You Used To Do
03. Domesticated Animals
04. Fortress
05. Head Like A Haunted House
06. Un-Reborn Again
07. Hideaway
08. The Evil Has Landed
09. Villains Of Circumstance

Yhdysvaltalainen Queens of The Stone Age on kaivanut itselleen pysyvän paikan yhdysvaltaisen, modernin rockin kentässä. Villains on jo järjestyksessään Josh Hommen luotsaaman yhtyeen seitsemäs albumi. Samalla se on itselleni ensimmäinen kunnon kosketukseni yhtyeen musiikkiin. Kyllä, pään voi pitää pensaassa vaikka kuinka monen vuoden ajan, vaikka QOTSA on kuulunut modernin rock’n’rollin yleissivistykseen lähes koko kuluneen vuosituhannen ajan.

Villains on ihanasti pehmeä albumi. Samalla se osoittaa, että rock’n’rollin ei tarvitse repiä, vaan se voi olla rosoista, mutta samalla myös jugurttimaisen pehmeää. Tähän johtopäätökseen tulee jo pelkästään Fortress-kappaleen sekä Hommen samettisen ja pehmeän laulusoundin myötä. Haen siis vertauskohdat jälleen jugurttimainoksesta.

QOTSAn seitsemäs albumi on monipuolinen. Head Like A Haunted House on modernia rockabillyä, jossa on jotain perverssiä California-ajan Mr.Bungle -vibaa. Domesticated Animals voisi puolestaan olla melkeinpä Nine Inch Nailsia, jos siihen lisäisi entistä paksummin säriseviä syntikoita. Evil Has Landedin rytmikkäät kitarat ja kompit puolestaan soivat päässä pitkään. Villainsilla tyylikirjo on runsas, mutta silti täysin hallittu. Ei kai näin vanhalta yhtyeeltä muuta voi odottaakaan?

Villains on tyylipuhdas kokonaisuus, joka suorastaan huutaa osakseen kylmää olutta, Kalifornian huojuvia palmuja, lämmintä keliä ja repsikan paikkaa avoautossa. Villains on selittämättömällä tavalla upeasti raukea albumi. Kai tässä on antauduttava ja alettava kuuntelemaan yhtyeen aikaisempaakin diskografiaa.07.10.2017, Niko Kaartinen
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
…Like Clockwork
…Like Clockwork
[ CD ]
Make It Wit Chu
Make It Wit Chu
[ CDS ]
Era Vulgaris
Era Vulgaris
[ CD ]
Sick, Sick, Sick
Sick, Sick, Sick
[ CDS ]
Little Sister
Little Sister
[ CDS ]
http://www.qotsa.com https://www.facebook.com/QOTSA/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1378
Palaa »