Kansitaide Napalm Ted
Coffin Liquor
MC
[ Mögähead ]

( 6 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. Fear of Napalm Ted
02. Death Island
03. The Sick, the Sad and the Crooked
04. Coffin Liquor
05. A Market
06. Baker
07. Meatwave
08. Mass Scale Infestation

Oululainen Napalm Ted on parissa vuodessa puskenut ulos valtavan määrän biisejä. Pelkkiä julkaisuja mahtuu parin vuoden ajalle peräti viisi, joista uusin on tämä 11-minuuttinen kasettijulkaisu Coffin Liquor.

Aiempien tekeleiden tapaan mukaan on nytkin mahdutettu lyhyen ytimekkäitä deathgrind-biisejä, joita ei ole vedetty tappiin irvistys naamalla. Mukaan on mahtunut pilkettä silmäkulmassa aina Macabren henkeä kunnioittaen. Tästä kenties selkein on lastenlaulusta tutun pätkän ujuttaminen muuten raivoisan Baker-kappaleen keskelle.

Laulu on yhä tuttua örinän ja kirkunan sekoitusta, siis matalasta korkeaan ja takaisin. Tuotannollisesti menossa on vahva diy-henki. Nauhoite siis lemahtavaa hyväsä ja pahassa treenikämppäteokselta.

Coffin Liquor on eittämättä menevää räiskettä, mutta yhä kovin tavanomaisesti toteutettuna. Kunnon koukut ja lajityypin muista bändeistä erottumattomat suhaukset jättävät vielä toivomisen varaa.06.10.2017, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Fleshbox
Fleshbox
[ MC ]
https://www.facebook.com/napalmted https://napalmted.bandcamp.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 667
Palaa »