Kansitaide Arkhon Infaustus
Passing the Nekromanteion
MCD
[ LADLO Productions ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Amphessatamine Nexion
02. The Precipice Where Souls Slither
03. Yesh Le-El Yadi
04. Corrupted Épignosis

2000-luvun alkupuolella tehokkaasti levyjä julkaissut Arkhon Infaustus edusti ranskalaisen black/death metalin kärkeä mustanpuhuvalla tavallaan. Homma loppui kymmenen vuotta sitten kuitenkin kuin seinään, eikä yhtyeeltä ole kuultu mitään uutta levytystä sitten vuoden 2007 – ennen kuin nyt.

Passing the Nekromanteion on puolituntinen ja neljän biisin mittainen minijulkaisu, joka herättää jo kertaalleen kuolleeksi luullun raadon kalmaisesta unestaan.

Tyylillisesti vain vähän on muuttunut, sillä musta vyörytys on yhä homma nimi. Tempo poukkoilee nopean paahdon ja rauhallisemman jyristelyn välillä. Riffeissä on kaivattua kieroutta ja runsaasti sahaamista, mutta erityisen tarttuvaa meno ei ole. Tässä mielessä Passing the Nekromanteion onkin enemmän tunnelma- kuin varsinainen biisilevy. Osa riffeistä on toisaalta myös suorastaan pölhistyttävää kuultavaa, joten silkkaa nautintoa ranskalaisporukka ei pöytään iske.

Soundeiltaan levy on kohtuullinen, vaikka jättääkin toivomisen varaa. Sopivan hiottu, mutta rosoinen tuotanto sopii toki tällaiseen melskaamiseen kelvollisesti. Laulupuolen äärimmäisyyteen olisin kaivannut jotain rajumpaa tai ainakin enemmän kontrastia. Nyt jälki tuntuu kompromissinomaiselta rakaisulta.

Ehkä odotin liikoja, mutta Passing the Nekromanteion on pienimuotoinen pettymys. Voiton puolelle levy jää silti kirkkaasti. Se ei ylety yhtyeen parhaimmistoon millään tapaa, vaan ajaa tarkoituksensa eräänlaisena välilevynä seuraavaa kokopitkää ennen. Olettaen, että sellainen oikeasti vielä joskus julkaistaan.06.10.2017, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Orthodoxyn
Orthodoxyn
[ CD ]
Perdition Insanabilis
Perdition Insanabilis
[ CD ]
Filth Catalyst
Filth Catalyst
[ CD ]
https://www.facebook.com/ArkhonInfaustus666/ https://myspace.com/arkhoninfaustusofficial Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 559
Palaa »