Kansitaide Decatur
Badder Than Brooklyn
CD
[ omakustanne/BandCamp ]

( 7 )
01. Internal War
02. Into The Night
03. Vegas Girl
04. Worst Enemy
05. Badder Than Brooklyn
06. Bottled Inside
07. Tear You
08. Abaddon
09. Shatterproof
10. Internal War Pt. 2

Kanadan Torontosta lähtöisin oleva Decatur operoi omakustannetasolla, mitä voi vain ihmetellä. Sen verran valmista ja genrekypsää kamaa Badder Than Brooklyn kuitenkin on. Äijäisää hard rockia ja rasvaista heavyä yhdistelevä debyyttilevy onkin muodossaan varsin passelia mäiskettä.

Raspisella karjuvuudella terästetty Badder Than Brooklyn soi läpi kestonsa raskaan groovaavasti. Tuhtisoundinen levy on jämpti ja erottelukykyinen, korostaen samalla levytyksen riffejä ja nasevaa soitantaa. Vaikka pohjalla on keskitempoinen väkivahva hevi, ei taustalla olevia rock- ja bluesvaikutteita sovi unohtaa. Ne ovatkin merkittävässä roolissa, kun tehdään pesäeroa Decaturin äijäisestä hevistä vaikkapa perinteisemmän true heavy metalin ja korkealta ja kovaa vetävien power-bändien välille.

Decaturin tupakansavuinen ja oluenmakuinen heavy metal ei ole genreä uusiva tapaus, eikä se totta vie poikkea sivuraitelle edes hetken vertaa. Herkimmillään levy on päätösraidassa Internal War Pt. 2, muttei senkään kohdalla herkästä balladista sentään puhuta. No, piirteitä moisesta sentään on.

Riffivetoisen perinteinen ja yksinkertaisen menevä Badder Than Brooklyn on mukavan napakka avauslevy, jota kuuntelee sujuvasti. Ei tästä ehkä genreklassikoksi ole, mutta hyvä aloitus kaikesta huolimatta.09.10.2017, Serpent
https://decaturmetal.bandcamp.com/releases Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 531
Palaa »