Kansitaide Desolation
Decapitated
CD
[ I Hate Records ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Decapitated
02. Bloodbath
03. Night of the Antichrist
04. The Day of the Rope
05. The Asylum
06. Reborn in Flames
07. Necrophiliac
08. The Incubus
09. Flesh to Ashes
10. Pestilent Fog
11. Marching Through the Remains

Yhdellä metallimaailman kuluneimmalla leffalainauksella (Manaaja III) alkava Decapitated vie kuulijansa death metalin pariin. Ja kuten arvata saattaa, Desolation-nimellä kulkevia yhtyeitä löytyy maailmalta enemmänkin kuin pari kappaletta. Niistä Metal Archivesin listaamasta yli tusinasta Desolation-yhtyeestä tämä on se toinen ruotsalainen – jo vuonna 1990 perustettu vanhan liiton poppoo.

Tuskin tulee kellekään suurena yllätyksenä, että myös Desolationin tyylisuunta sivuaa varsin perinteistä ruotsalaista kuoloa. Miltään Dismember- tai Entombed-kopiolta meno ei kuitenkaan kuulosta, sillä sävyjä löytyy myös muualta aina jenkkikuolosta varhaiseen Bolt Throweriin. Nämä ovat viime kädessä nyanssiasioita ja sekoitus on toisaalta tuttua ja turvallista vain hienoisilla lisämausteilla.

Niin mukavaa kun olisikin voida hehkuttaa Decapitatedia loistoluokan kuolonpläjäykseksi, täytyy kaikkien pettymykseksi todeta levyn olevankin enemmänkin potentiaalista hittikuoloa kuin loppuun asti vietyä täsmäiskua.

Vaikka tähdet ovat sinänsä oikeissa asennoissa ja riffit tarkkaan harkittua jälkeä, Decapitated on viime kädessä vain yksi "ihan jees" -luokan lisäys jo monesti kynnettyyn peltoon. Soundit eivät tee ihmeitä ja laulun kärisevän ärjyvä taso jää tyypillisestä mörähtelijästä selvästi jälkeen.

Vanhan liiton fanaattiselle palvojalle levy on joka tapauksessa tutustumisensa ansainnut.03.10.2017, Serpent
https://www.facebook.com/desolationsweden/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 474
Palaa »