Kansitaide Antzaat
The Black Hand of the Father
MCD
[ Immortal Frost Productions ]

( 8 )
01. Disciples of the Concrete Temple
02. Rite of the New Dawn
03. Circle of Leeches
04. Hierachy of the Battered
05. The Black Hand of the Father

Antzaat on uusi, vielä melko tuntematon tekijä black metal -kentällä. Belgialaisyhtyeen esikoinen on viiden biisin mittainen The Black Hand of the Father -pienjulkaisu, mutta jo sen perusteella on lupa povata hyvää tulevaisuutta bändille.

Nopeatempoisesti alkava Disciples of the Concrete Temple luo kuvan perinteikkäästä, 90-luvun henkeä kantavasta yhtyeestä. Vaikka myöhemmin mukaan tulevat mukaan reippaan keskitempoiset osuudet, yhtyeen läpi kantava tyylitekijä on melodinen poljento. Mitään erityisen uutta ja ihmeellistä bändi ei sinällään tarjoa, mutta kiitos tyylitajun ja hallitun kokonaisuuden, levy soi läpi kestonsa varsin hyvin.

Soundeiltaan hieman ohut teos väläyttelee myös taipumusta melankoliseen tunnelmointiin. Tätä ei kuitenkaan tehdä tempoa laskemalla, vaan yksinkertaisesti oikeanlaisia sointuja tapailemalla. Kähenkireä rääkylaulu istuu musiikkiin mainiosti.

The Black Hand of the Father on onnistunut, jos ei nyt millään tapaa erityisen mieleenpainuva levytys uudelta yhtyeeltä. Jos soundien ja erottuvuuden osalta voisikin hieman parempaa toivoa, veto on siinä määrin hyvä, että uskallan jo tällä ajatuksella nostaa Antzaatin belgialaisen black metal -menon parempaan luokkaan.27.09.2017, Serpent
https://www.facebook.com/Antzaat/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 765
Palaa »