Kansitaide Cripper
Follow Me: Kill!
CD
[ Metal Blade ]

( 7- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Pressure
02. Into The Fire
03. World Coming Down
04. Mother
05. Shoot Or Get Shot
06. Bleeding Red
07. Comatose
08. Pretty Young Thing
09. Running High
10. Menetekel

Cripper vuosimallia 2017 kuulostaa pelottavan paljon 2000-luvun Exodukselta ja Arch Enemyltä. Arch Enemy -tarra tulee Britta Görtzin laulusta, joka jollekin vähemmän asiaan perehtymättömälle saattaisi mennä täydestä Alissa White-Gluzista.

Mikäli laulajattaren ääni ei riitä vakuuttamaan kuuntelijaa siitä, että Arch Enemy on tämän saksalaisjengin lempiyhtye, kannattaa hypätä avausrallin yli, siirtyä suoraan Into The Fireen ja miettiä asiaa uudelleen. Muussa tapauksessa levy kannattaa luukuttaa alusta asti, jolloin mainiota riffitykitystä tarjoava Pressure ei jää välistä. Samanlaista rytmikästä sahausta ja rannejumppaa Exodus-kepittäjät ovat harrastaneet jo pitemmän aikaa.

Follow Me: Kill! sairastuu kuitenkin harmillisen nopeasti mammuttitautiin. Kotonaan bändi on silloin, kun se operoi neljän minuutin turpajaisissa eikä yritä hienostella tai kikkailla. Shoot Or Get Shot on oivallinen esimerkki onnistuneista kynäilyistä. Sen sijaan vaikkapa Running High ja Comatose huitelevat seitsemän kahdeksan minuutin mitoissa, joiden aikana on parempi kaivaa tyyny ja huopa esille. Löytyypä myös lyhyemmistä ralleista, esimerkiksi Motherista, turhaa huttua.

Follow Me: Kill! jää kuitenkin enemmän plussan kuin pakkasen puolelle. Mielenkiintoisinta levyssä on se, kuinka bändi voi imeä vaikutteensa ja lähestulkoon soittaa samoja riffejä esikuviensa kanssa kuulostamatta silti täydeltä kopiolta.24.09.2017, Samuli Keskitalo
http://www.cripper.de/index.php/en/ https://fi-fi.facebook.com/Cripper.Official/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 509
Palaa »