Kansitaide AOM
Kohtalon disko
CD
[ Stupido Records ]

( 6- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Rajan takaa
02. Väärällä polulla?
03. Pilaantunut
04. Huolesta sekaisin
05. Matkalla tuntemattomaan
06. Riisuttu
07. Täällähän tapetaan ihmisiä!
08. Auttakaa! Hei apua, auttakaa!
09. Selkäsauna
10. Hyvien puolella
11. Alussa taas
12. Pohjoistuuli

Aikaisemmin All Over Maniacs -nimellä kulkenut AOM aloitti uransa metallisia elementtejä sisältäneen hardcoren parissa, mutta viimeistään tälle, neljännelle levylle tultaessa sekä metalli että hardcore ovat yhtyeen soundista pääosin karisseet.

Uudelleennimeämisen ja -keksimisen myötä AOM on melodinen rockyhtye, jonka musiikissa on yhtä paljon punkkia kuin raskasta suomirockia, eikä nyt toki ihan kokonaan vailla metallia ja rankempaa hardcorevääntöä olla myöskään.

Ikävä kyllä AOM:n uudelleenmääritys on jäänyt monilta osin joko puolitiehen tai puolivillaiseksi: vaikka soitto sinänsä kulkee, on sävellyspuolen jälki tasaisen mielikuvituksetonta ja tylsää, mutta levyn varsinaisesti torpedoiva suoritus tulee laulaja J. Noljakalta. Huutolaulu kulkee vielä ihan kohtuullisesti, joskaan Suomen kärkikarjujien joukkoon ei ole asiaa, mutta puhtaat laulut ovat yksinkertaisesti ala-arvoiset; Noljakan ääni ansaitsee hädin tuskin välttävää arvosanaa, ja nuotissa pysyminen on ikävä kyllä liian vaikeaa.

Riffipuolelta löytyy muutamia valonpilkahduksia, esim. levyn avaava Rajan takaa -biisin alkumelodia on oikein hyvä, mutta kun levyllä mättää aivan liian moni muu asia aivan liian paljon, ei Kohtalon diskoa yksinkertaisesti jaksa kuunnella niiden harvojen hyvien hetkien vuoksi.

 21.09.2017, Jesse Ryhänen
https://www.facebook.com/allovermaniacs/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 359
Palaa »