Kansitaide Der Blutharsch and the Infinite Church of the Leading Hand
What Makes You Pray
CD
[ WKN Records ]

( 6 )
01. Shine
02. Wolf On Your Threshold
03. You Bring Low
04. El Ocaso
05. Land Of Free
06. Interludio
07. What Makes You Pray
08. Right
09. Time

Pörinää, surinaa, napsuntaa. Riffejä, rytmejä ja laulantaa. Näistäpä on tehty pitkäikäisen Der Blutharschin uutukainen What Makes You Pray.

Yhdeksän raidan mittainen levy ei julkaisuformaattinsa puolesta paljoakaan asioita selittele. Pahvinen levykotelo, kansikuvituksella koristeltu postikortti ja yksinkertainen lappu kertovat asiat lakonisesti.

Levyn sisältö on paikoin popahtavaa, ajoittain rokahtavaa ja satunnaisemmin sähköistä ilmaisua. Sekoitus industrialia, kevyen elektronista poppia sekä jonkinlaista indierokkia. Lokerointi tämän tapauksen kohdalla on hankalaa ja kenties tarkempi sellainen suorastaan tarpeetonta.

Mikä olennaisinta, What Makes You Pray on epätasainen levy. Vaikka levyn biiseissä on paljon paikoinkin ideaa, toteutus jää usein puolitiehen. Esimerkiksi huomasin pitäväni kakkosbiisin synkän sähköisestä popahtavauudesta, vaikka laulut olivat keskinkertaiset. Sen sijaan taustalla ujeltavat kitarat tuntuivat siinäkin täysin turhilta. Välilä levy taas rokkaa niin taiteellisesti, että kokonaisuus viheltää yli ja lujaa.

What Makes You Pray on eittämättä ainutlaatuinen outolintu, jolle ei suoraa vastinetta löydy. Samalla se on vähän turhankin kokeellinen ja vaikeaselkoinen mutaatio, jonka kohderyhmästä ei ota selvää.14.10.2017, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Sucht & Ordnung
Sucht & Ordnung
[ CD ]
http://www.derblutharsch.com/ https://derblutharsch.bandcamp.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 524
Palaa »