Kansitaide Dyscarnate
With All Their Might
CD
[ Unique Leader Records ]

( 9 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Of Mice and Mountains
02. This is Fire
03. Iron Strengthens Iron
04. Traitors in the Palace
05. To End All Flesh
06. Backbreaker
07. All the Devils Are Here
08. Nothing Seems Right

Dyscarnate oli viisi vuotta tauolla, mutta palaa nyt kolmannella täyspitkällään takaisin brittimetallin eturiviin. Aiemmilla levyillään paikallisen musiikkilehdistön puolelleen voittanut yhtye on jo kertaalleen ehtinyt saada kunnian olla Iso-Britannian paras uusi deathmetalliyhtye ja With All Their Might tuskin kääntää mielipiteitä. Päinvastoin. Levy on törkeän hyvä.

Joskus aiemmin Dyscarnatea nimitettiin "Britannian Dying Fetukseksi" ja kieltämättä triolla oli samaa ideaa kappaleissaan: yhdistellä blast-beatin nopeutta ja metallisen hardcoren nyökkäilyä sulavasti toisiinsa. Tosin siinä missä amerikkalaiset ovat myös teknisiä, Dyscarnate on aina luottanut yksinkertaisempaan riffittelyyn. Oikeastaan on hämmentävää, miten vähäeleisillä kitarariffeillä yhtye tulee toimeen. Mutta kun homma tehdään näin taidolla ja vimmalla, kuulostaa lopputulos siltä, kuin armeija olisi marssimassa ulos kaiuttimista.

En muista ihan heti kuulleeni yhtä päällekäyvää levyä. Kitaristin ja basistin muodostamat tuplavokaalit jyräävät alleen suunnilleen kaiken ja vuorottelut ovat kuin teräviä täsmäiskuja toisen karjuessa matalammalta ja toisen hieman korkeammalta. Tämä kun laitetaan yhteen erittäin tiukan soiton kanssa, saadaan aikaan todellista vyörytystä. Kuvittele metallista hardcorea kuten Hatebreediä, mutta lisää siihen iso annos testosteronia ja silkkaa voimaa. Lopputulos on vaikuttava.

Kappaleet pitävät sisällään A-luokan simppeliä riffittelyä, tarkoin harkittuja sovituksia ja hyvää tuotantoa. Levy on moderni, mutta silti ihmisten soittama ja sisältää myös oikean hittibiisin. Ihme, jos Iron Strengthens Iron ei nimittäin ala löytyä hevibaarien soittolistoilta. Kyseessä ei kuitenkaan ole pop-koukuttava kevytkappale, vaan raa’an jyräävä groovehirviö, ja sellainen on oikeastaan ihan koko levykin. Vain uhkaavasti nimetty Traitors in the Palace ja Nothing Seems Right tunnelmoivat enemmän synkeissä vesissä, mutta siinäkin Dyscarnate onnistuu. With All Their Mightillä nämä kaverit tuntuvat onnistuvan lähes kaikessa ja sen lisäksi poseeraavat lyhyissä hiuksissa ja tiukoissa paidoissa. Salilla on selvästi käyty. Tämä musiikki suoristaa selän!14.09.2017, Tuomo Hohtari
http://www.dyscarnate.com/ https://fi-fi.facebook.com/Dyscarnate/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1340
Palaa »