Kansitaide Death From Above 1979
Outrage! Is Now
CD
[ eOne Records ]

( 9+ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Nomad
02. Freeze Me
03. Caught Up
04. Outrage! Is Now
05. Never Swim Alone
06. Moonlight
07. Statues
08. All I C Is U & Me
09. NVR 4EVR
10. Holy Books

Kanadalainen Death From Above 1979 on yksi suosikkiartisteistani nykyään. Basistin ja laulavan rumpalin kahden miehen bändi on briljantti omassa kategoriassaan. Outrage! Is Now'ssa on niin armottoman paljon groovea, etten pysty sitä paikallani kuuntelemaan. Jätkät vetävät hatustaan pupujussin toisensa, eikä levyltä löydy ensimmäistäkään heikkoa hetkeä. Levy potkii alusta loppuun kuin pieni aasi ja väreilee kauttaltaan hyvin positiivisesti.

Säröä on bassossa enemmän kuin viidessä Lemmyssä yhteen lyötynä. Laulussa on jotain T-Rex/Marc Bolan -tyylisiä viboja, ja siitä todellakin paistaa läpi 1970-luvun uikuttava, glam-sävyinen tulkinta.

Kappalerakenteet ovat hyvin koukuttavia, eivätkä biisit junnaa pätkääkään. Hyviä sovituksia, kun ottaa huomioon sen, että käytettävissä on ollut pelkästään basso, laulu ja rummut. Toki joissain biiseissä on mukana pianoa tai muuta lisuketta, mutta höysteinä vain.

Kappaleiden yksityiskohtainen analysointi olisi tässä tapauksessa kirjallista masturbointia, sillä Death From Above 1979:lle kaikki kaikessa on viba. Hitto, että lähtee!

 

 12.09.2017, Starbuck
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
You're A Woman, I'm A Machine
You're A Woman, I'm A Machine
[ 2CD ]
http://www.deathfromabove1979.com/ https://www.facebook.com/DeathFromAbove1979 Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 901
Palaa »