Kansitaide Fire Strike
Slaves of Fate
CD
[ Stormspell Records ]

( 5 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Reach for Your Life
02. Master of the Seas
03. Slave of Your Fate
04. Electric Sun
05. The Wolves Don't Cry
06. Losing Control
07. Streets of Fire
08. Lust
09. Our Shout Is Heavy Metal

Brasilialaisen heavyn uusvanha tulokas Fire Strike yrittää Slaves Of Fate -debyytillään keinoja kaihtamatta kuulostaa niin paljon Iron Maideniltä ja Dorolta kuin suinkin mahdollista. Levy-yhtiö markkinoikin Fire Striken esikoislevyä näiden kahden suurnimen sekoituksena. Yritys on kova, mutta uunista on tullut ulos puolivillainen tekele.

Levy on lähes alusta loppuun kasariheavyä käppäotteella. Brassit ovat selvästi kuunnelleet omat idolinsa läpikotaisin, mutta jonkinlaista esikoulua tarttuvien biisien kynäilyyn suosittelisin lämpimästi. Slaves Of Fatella on nippu biisejä, joissa on paljon melodiaa ja vähintään toinen mokoma sooloja, mutta tyylitaju ja ideoiden niputtaminen yhden biisin neljän minuutin mittaan tuntuisi olevan tälle jengille sula mahdottomuus. Bassoa lukuun ottamatta levyn äänimaailma on kotikutoisen kuuloinen, ja muistuttaa hieman Attick Demonsin molempien täyspitkien vastaavaa. Selkeäsoundinen basso näyttelee pääroolia ja saa homman kuulostamaan brittiheavyltä.

Osassa biisejä naislaulajatar venyttää kurkunpäätään kuin Battle Beastin Noora Louhimo ja muut raspiset määkijät, mutta 80% muista levyn lauluosuuksista ei herätä ajatuksia tai tunteita mihinkään suuntaan. Kaipa sekin kehusta omalla tavallaan käy?

 

 11.09.2017, Samuli Keskitalo
https://www.facebook.com/FireStrikeBand/?ref=br_rs Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 572
Palaa »