Kansitaide Dynamite
Big Bang
CD
[ Dynamite Productions ]

( 7½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. March On (To The Beat Of Your Drum)
02. Bring It On
03. Turn Up The Heat
04. Walk The Talk
05. Hooked On You
06. Beg, Borrow And Steal
07. Big Bang
08. All Bark No Bite
09. Got My Eyes On You
10. Dangertown
11. Rock 'n’ Roll Ain’t Dead

Kolottaako rock’n’roll-hammasta? Ruotsalaisella Dynamitella on siihen lääke, Big Bang. Se on täsmäannos kovaäänistä ja isolta soundaavaa rock’n’rollia.

Big Bangin kartta ja kompassi ovat Airbourne ja siten mikäs muu kuin AC/DC. Tämä tuskin yllättää ketään. Kansikuvassa nelikon savuna ilmaan poksahtaneet pääkopat antaa heti kättelyssä osviittaa siitä, että räjähdysaltista rockjyräystä on luvassa – ja sitäpä tämä on. Suoraviivaisuus ei kuitenkaan kanna mitalikamppailuihin, vaikka oikeassa mielentilassa kuunneltuna kiekko varsin pätevä onkin.

Dynamite laulaa perinteisistä rockkliseistä niin, että miltei pahaa tekee. Bändiä voi Bring It On -rallin aikana hyvillä mielin verrata rockin jättiläisiin. Se onkin samalla kevyesti bändin paras biisi sen koko kolmen levyn katalogista, ja lisäplussaa tulee biisin kertosäkeestä, joka myötäilee kivasti AC/DC-klassikko Money Talksia.

Mukavan tasapainoinen soundimaailma on jopa niin onnistunut, ettei toisinaan tällaiselle musiikille ominainen liian ohut skittasoundikaan häiritse, kun muuten nippelit ja nappelit ovat kohdallaan. Kun mukana tulee vieläpä nippu ralleja, jotka ilman Kopparbergiäkin laittavat pienen ruotsalaistaajaman laulamaan, ei levyä voi oikein kovin isosti haukkua. Levy on kiistatta Dynamiten uran paras. Yhteistyö biisinikkari Andreas Carlssonin (Def Leppard, Bon Jovi, Backstreet Boys, Celine Dion jne.) kanssa oli paikallaan.11.09.2017, Samuli Keskitalo
http://www.dynamitesweden.com/ https://fi-fi.facebook.com/dynamitesweden/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 524
Palaa »