Kansitaide Tramp, Mike
Maybe Tomorrow
CD
[ Mighty Music ]

( 7½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Coming Home
02. It’s Not How We Do It
03. Spring
04. Would I Lie To You
05. Rust And Dust
06. Leaving One Day
07. Time And Place
08. What More Can I Say
09. Why Even Worry At All
10. Maybe Tomorrow

Mike Trampin artistinimi alkaa vastata miehen viime aikojen tuotoksia. Maybe Tomorrow on soolouran yhdeksäs tai kymmenes albumi. Se sisältää kymmenen raitaa maanläheistä musiikkia, hieman kantriin kallellaan olevaa materiaalia Springsteenin, Mellencampin ja Tom Pettyn tyyliin.

Poissa on suosion huipulla tutuksi tullut dramaattisempi fraseeraus. Samoin taustabändi soittaa maltillisen rauhallisesti, mutta varsin tyylikkäästi. Tällä levyllä ei soolokitaristi juhli paita auki, vaan Mike Tramp kertoo tarinoita parhaan lauluntekijäperinteen mukaisesti. Kitara soi heleästi ja matka etenee. Kiire ei ole kenelläkään.

Nimibiisi summaa koko levyn ja itse asiassa Mike Trampin uran. Mies on aina tiedostanut juurensa ja laulanut enimmäkseen muusta kuin pillusta tai pullosta. Huomenna kaikki voi olla paremmin. Kappale päättyy upean hienostuneeseen sooloon.

Näyttäisi siltä, että White Lionissa loistaneesta tukkahevin kuninkaasta on tullut kitara selässä matkaava klubien kiertolainen. Hyvä niin, sillä tällainen asetelma sopii Trampin äänelle ja tyylille. Ilmeisesti se sopii mainiosti myös hänelle itselleen: “What I do is who I am. It might have taken me quite a while to reach this place where I feel so at home, and also where I belong.”06.09.2017, Munamankeli
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Nomad
Nomad
[ CD ]
http://www.miketramp.dk/ https://fi-fi.facebook.com/MikeTrampOfficial/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 739
Palaa »