Kansitaide Lieteallas
Routa
CD-R
[ omakustanne ]

( 6- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. Routa
02. Kolmikannan Oraakkeli
03. Raate
04. Demonit
05. Rautaristi

Lietealtaan edellinen tuotos, omakustannealbumi Kakkonen ei väräyttänyt viisareitani vaan päinvastoin jätti jokseenkin kylmäksi ja luonnehdinkin yhtyettä sanoin "sekä tyylillisesti että laadullisesti melko mitäänsanomatonta huttua". Ikävä kyllä tämänkertainenkaan tuotos, minin mittainen Routa, ei onnistu sulattamaan sydäntäni.

Tyyliä ei ole rukattu edellisestä isosti, mutta silti jonkin verran: metallinen suomenkielinen punk on vieläkin homman nimi, mutta nyt on entistä enemmän painoa metallijalalla. Etenkin riffittely on jokseenkin heviä, ja lopputulos tuokin hyvin paljon mieleen Juvan pienen suuruuden Ruoskan Kuori-debyytin. Edellislevyn tapaan Motörheadia ja suomipunkkia Klamydiasta edespäin kuulee myös.

Sinänsä pienen pykälän verran raskaampi soundi toimii Lietealtaalle paremmin, mutta vieläkin biisimatsku on kovin yhdentekevää ja viimeistään Obelix Mätä -taiteilijanimeä käyttävän laulajan huuto laskee mittarin pakkasen puolelle.
Luonnehdintani yhtyeestä ei siis ole muuttunut. Mitäänsanomatonta huttua.03.09.2017, Jesse Ryhänen
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Kakkonen
Kakkonen
[ CD-R ]
https://www.facebook.com/LieteAllas-150695238306340/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1083
Palaa »