Kansitaide Demon Eye
Prophecies and Lies
CD
[ Soulseller Records ]

( 5 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. The Waters and the Wild
02. In the Spider’s Eye
03. The Redeemer
04. Kismet
05. Infinite Regress
06. Dying for It
07. Politic Devine
08. Power of One
09. Vagabond
10. Prophecies and Lies
11. Morning’s Son

Käppähevi ei koskaan kuole, eikä siihen tietenkään ole syytäkään – onhan silläkin omat vankkumattomat faninsa farkkuliiveineen ja liian kirene housuineen. Jenkkiläinen Demon Eye noudattaa tätä ajatusta vankkumattomasti tuoden mukaan niin perinteisen hevin, protometallin kuin doominkin piirteitä.

Kolmoslevy värähtääkin sellaisella retrotunnelmalla, ettei paremmasta väliä. Enkä selvästikään ole kiekon kohderyhmää. En ainakaan, jos mittatikkuna käyttää levyn muualla saaneita arvioita.

Prophecies and Lies on välttävästi vingut... laulettu hevilevytys, jonka soundit ovat vältt... orgaaniset. Anke... vanhakantaisesti soivat kitarat ulisevat genren merkkiteosten lailla ja kaikkea leimaa auntetti... retroisuus.

Kappaleet ovat sellaista vanhan kaman uudelleenkierrätystä, että ymmärrän levyn viehätyksen vain marginaalikuulijalle. Meille muille levy on eilispäivän tähteiden uudelleenlämmityksen uudelleenlämmitystä, joille levyn heppoisuus tuntuu lähinnä kiusalliselta. Velttoa laulantaa ja tuhnuisia soundeja tuntuisi suorastaan väkinäiseltä kehua tai puolustella, sillä ne ovat yksinkertaisesti munatonta vatkausta.

Ei Demon Eye mikään luokattomuuden kaivo sentään ole. Mutta jos retroa tehdään, olisi hyvä olla jotain omaakin. Tai edes tehdä jotain paremmin kuin aikalaisensa. Pastissi on parhaimmillaankin pastissi.03.09.2017, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Tempora Infernalia
Tempora Infernalia
[ CD ]
https://www.facebook.com/demoneyenc https://demoneye.bandcamp.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 820
Palaa »