Kansitaide Pänzer
Fatal Command
CD
[ Nuclear Blast ]

( 7+ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Satan’s Hollow
02. Fatal Command
03. We Can Not Be Silenced
04. I’ll Bring You The Night
05. Scorn And Hate
06. Afflicted
07. Skullbanger
08. Bleeding Allies
09. The Decline (And The Downfall)
10. Mistaken
11. Promised Land

Saksalainen Pänzer on hädin tuskin kolme vuotta vanha, mutta nimeä bändi on ehtinyt (tai oikeastaan joutunut) muuttaa jo kolmesti. Panzer-nimellä aloittanut, tuolloin vielä triona toiminut bändi katsoi parhaaksi välttää oikeussalin lisäämällä nimeensä hölmön The German -etuliitteen. Nimi ei tainnut pidemmän päälle miellyttää – ihmekös tuo – joten nyt Saksan tankki operoi nimellä Pänzer.

Uuden nimen suojissa bändi tuo Fatal Command -kiekollaan jatkoa esikoislevylleen. Menemättä sen syvemmälle politiikkaan, levyn nimestä plus kanteen piirretyistä politiikan hahmoista (Donald Trump, Kim Jong-un jne.) voisi päätellä, että pääpiru Schirmerillä olisi sanansa sanottavana nykypolitiikasta ja maailman menosta ylipäätään.

Vaikka ex-Accept-kepittäjä Herman Frank on tätä nykyä myös entinen Pänzer-kepittäjä, tietyt kikkakolmoset levyllä ovat hieman Acceptin kaltaisia. Levy alkaa napakalla Satan’s Hollow’lla, eikä bändi seuraavissakaan ralleissa läpsyttele mitä sattuu tai toimita levyllistä huttua. Schirmerin ja Stefan Schwarzmannin kanssa samassa bunkkerissa tulitukea antavat nykyisin Pontus Norgren (HammerFall) ja muutamassa pienbändissä tiluttanut V.O. Pulver. Mene ja tiedä, mikä heidän lopullinen roolinsa sävellystyössä tai studiossa on ollut, muttei levyllä kuultava kitaratyöskentely joka tapauksessa niin uniikkia ole, etteikö siitä selviäisi kuka tahansa metallikitaristi.

Pänzerin esikoislevystä puhuttiin heavyn ja speedmetallin sekoituksena. Tottahan tuo, mutta sama ei enää päde Fatal Commandiin. Uusi levy nojaa lähes sataprosenttisesti heavymetalliin; se on saksaheavyä raskaalla otteella. Ei enempää eikä vähempää, ja se valintahan on aina turvallinen. Nyt levylle saatiin myös aikaiseksi se selkeä yksittäinen hittiralli, We Can Not Be Silenced.13.09.2017, Samuli Keskitalo
https://www.facebook.com/TheGermanPanzer/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 719
Palaa »