Kansitaide Across The Atlantic
Works Of Progress
CD
[ Sharptone/Nuclear Blast ]

( 6- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Prelude
02. Playing for Keeps
03. Sundress Funeral
04. Cutting Corners
05. Chin Up
06. 24 Hours
07. Word Of Mouth
08. Self(less)
09. Starting Over
10. Blind Eyes
11. Works Of Progress

Across The Atlantic soutaa toistamiseen, joskaan ei tälläkään kertaa Atlantin ylitse. Jenkkibändin kakkoskiekon nimi on Works Of Progress, eikä levyllä kuuhun mennä.

Works Of Progress lupailee alkuun parempaa ja tasokkaampaa melopunk/metalcore-plattaa kuin lopulta tarjoaa. Kuuntelukierros kierrokselta jotain tippuu matkan varrella pois. Loppuun ei suinkaan jää tyhjää keloa ja luu käteen, vaikka levyn alkupäässä kuultavia ralleja tuleekn lopussa jo kova ikävä.

Playing For Keeps ja Sundress Funeral pommittavat heti kärkeen isoimmilla paukuilla. Mikäli näiden kaltaisia, hieman Millencolinille flirttailevia ja jollain tapaa huolettomilta kuulostavia melodiakulkuja ja -ratkaisuja löytyisi enemmän, arvosana kohoaisi kertaheitolla pari pykälää ylemmäs. Vokalistiosastolla homma pysyy kutakuinkin oikeilla raiteilla tulkinnan ollessa puhdasta, mutta kun ärjyntävaihde pistetään silmään, tuntuu Across The Atlantic irtaantuvan liiaksi mukavuusalueeltaan.

Tahtoisin jollain tapaa pitää Works Of Progressista enemmän, kuten sen tehneestä bändistäkin, mutta pahapa sitä on pelkästään ulkoisten avujenkaan vuoksi pumppua fanittaa.01.09.2017, Samuli Keskitalo
https://www.acrosstheatlanticband.com/ https://www.facebook.com/acrosstheatlanticband/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 478
Palaa »