Kansitaide Crossfaith
Freedom
MCD
[ UNFD ]

( 5½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Diavolos
02. Freedom (ft. Rou Reynolds from Enter Shikari)
03. Rockstar Steady (ft. JESSE from The Bonez/Rize)

Nousevan auringon maan pienlahja metal- ja trancecoren kuulijakunnalle, Crossfaith, esittelee uutta osaamistaan kolmen biisin verran Freedom-minikiekolla. EP ei ole japanilaispumpun vahvin taidonnäyte.

Freedom on nopeasti läpi koluttu puolivillainen tekele niin 16 minuutin mittansa osalta kuin sisällöllisestikin. Kolmen biisin joukosta jatkopeleihin selviää vain yksi, avausralli Diavolos, jonka metalcorelle lähes tyylipuhtaassa kertsissä Kenta Koie laulaa lurittelee kuin teini-ikäinen Matt Heafy (Trivium) konsanaan. Diavolos on minin ainoa biisi, jossa Koie hoitaa laulutonttinsa yksin. Kahdessa muussa rallissa taustatulta fiittaavat niin Rou Reynolds (Enter Shikari) kuin JESSEkin (The Bonez, Rize). Sen kummempia lisänyansseja vierailut ei kuitenkaan saa aikaan – mitä nyt Reynolds kuulostaa Freedomissa hetkellisesti enemmän Eminemiltä kuin räppäri itse.

Freedom saattaa olla luontevaa jatkoa vielä suhteellisen nuorehkon bändin elinkaaressa ja jo bändin kelkkaan hypänneille faneille, mutta uusien fanien kalastukseen EP ei taivu.



20.08.2017, Samuli Keskitalo
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
The Dream, The Space
The Dream, The Space
[ CD ]
The Artificial Theory for The Dramatic Beauty
The Artificial Theory for The Dramatic Beauty
[ CD ]
http://www.crossfaith.jp/ https://fi-fi.facebook.com/crossfaithofficial/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 650
Palaa »